paefstra
Member
Το ξερεις οτι η τιμη δεν μοιαζει αληθινη ε?Γνώμη για την θέση αυτού του διαμερίσματος;
Chambre au cœur du Marais, Παρίσι, Γαλλία
Το ξερεις οτι η τιμη δεν μοιαζει αληθινη ε?Γνώμη για την θέση αυτού του διαμερίσματος;
Chambre au cœur du Marais, Παρίσι, Γαλλία
Τελείως παράλογη αλλά ως καινούργιο κατάλυμα και με δωρεάν ακύρωση θα το ρισκάρωΤο ξερεις οτι η τιμη δεν μοιαζει αληθινη ε?
Επειδή δεν έχει άμεση κράτηση, το πιο πιθανό είναι να σου απορρίψει το αίτημα αν δεν είναι scam. Μην απογοητευτείς.Τελείως παράλογη αλλά ως καινούργιο κατάλυμα και με δωρεάν ακύρωση θα το ρισκάρω
Έχει κι άλλα τέτοια. Θα κάνω τις δοκιμές μου κι αν μου κάτσει πάει καλά. Έτσι κι αλλιώς ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα πάω.Επειδή δεν έχει άμεση κράτηση, το πιο πιθανό είναι να σου απορρίψει το αίτημα αν δεν είναι scam. Μην απογοητευτείς.
Vincennes, Montreuil, Ivry-sur-Seine. Από Bagnolet και πάνω μην τολμήσεις.Καλή περιοχή για διαμονή μεταξύ κέντρου Παρισιού και Disneyland? Θέλω να πάω (μέσα Μαρτίου) 4 μέρες, 1 από τις οποίες θέλω μονοήμερη στην Disneyland και τις υπόλοιπες κέντρο. Θα έχω αυτοκίνητο που θα το χρησιμοποιήσω για Disneyland και τις υπόλοιπες μέρες με συγκοινωνία στο κέντρο.
π.χ. Vincennes είναι καλή/βολική?
Όταν έκλεισα τα αεροπορικά για Παρίσι δεν θυμήθηκα καν ότι το καλοκαίρι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες....Παρίσι: Εξωφρενικές τιμές στα ξενοδοχεία λόγω Ολυμπιακών Αγώνων -Πάνω από 1.000 ευρώ τη βραδιά - iefimerida.gr
Παρίσι: Εξωφρενικές τιμές στα ξενοδοχεία λόγω Ολυμπιακών Αγώνων -Πάνω από 1.000 ευρώ τη βραδιά<p>Πηγή: <a target="_blank"
Πόσο έκλεισες την βραδιά;Καλησπέρα! Όπως είπα πιο πριν, όταν έκλεισα τα αεροπορικά για Παρίσι δεν θυμήθηκα καν ότι το καλοκαίρι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες.... οπότε θα έχω την αναμενόμενη οικονομική επιβάρυνση σε όλα τα έξοδα. Συν του ότι δε γνώριζα το foroum ώστε να πάρω τόσες χρήσιμες πληροφορίες που γράφετε όλοι σας!!!
Τί γνώμη έχετε για αυτό το ξενοδοχείο και την περιοχή?
★★★★ Novotel Paris Charenton le Pont, Charenton-le-Pont, Γαλλία
Είναι δίπλα σε στάση της γραμμής 8 του μετρό. Έκανα κράτηση με δωρεάν ακύρωση.
Γνωρίζω ότι είναι μακριά απ το κέντρο αλλά λόγω budget είπαμε να κάνουμε "πίσω" σε αυτό το κομμάτι του ταξιδιού μας. Οι τιμές έχουν ξεφύγει στο κέντρο...
Καλημέρα!Πόσο έκλεισες την βραδιά;
Καλημέρα!Τελείως παράλογη αλλά ως καινούργιο κατάλυμα και με δωρεάν ακύρωση θα το ρισκάρω
κοίτα, η τιμή καλή είναι, αλλά είσαι λίγο μακριά, στα όρια του Παρισιού.Καλημέρα!
Έκλεισα 706 ευρώ για 5 νύχτες, 2 ενήλικες κ 2 παιδιά (11 κ 13)
29/4 με 4/5/24