• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

πολύωρο αεροπορικό ταξίδι

TasosD

Member
turms δεν βαρεθηκες ακριβως επειδη εκανες στασεις.

Yorgos ποιες ειναι οι αγαπημενες σου εταιρειες και αυτες που σταματαν στο terminal που εχει τα παντα (νερα, currency exchange κτλ)?

Το σκεφτομουνα και για αμερικανικη εταιρεια με ενδιαμεσο σταθμο στις ΗΠΑ, αλλα δεν ηξερα να θελει transit visa, και αν αυτο περιπλεκει τα πραγματα.

jimp

Member
turms δεν βαρεθηκες ακριβως επειδη εκανες στασεις.

Yorgos ποιες ειναι οι αγαπημενες σου εταιρειες και αυτες που σταματαν στο terminal που εχει τα παντα (νερα, currency exchange κτλ)?

Το σκεφτομουνα και για αμερικανικη εταιρεια με ενδιαμεσο σταθμο στις ΗΠΑ, αλλα δεν ηξερα να θελει transit visa, και αν αυτο περιπλεκει τα πραγματα.
Μετά από τις δεκάδες ερωτήσεις ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι περιμένεις ν΄ακούσεις ακόμα ώστε να σταματήσεις να ονειρεύεσαι Κούβα και όλες τις χώρες πιο μακρυά από Μάλτα,Ιταλία,Αλβανία,Κροατία,Σερβία,Βουλγαρία,Ρουμανία,Τουρκία,Κύπρο,Ισραήλ,Αίγυπτο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν είναι λόγος επιλογής εταιρείας το τέρμιναλ... Απλά αν πάω στο 2 παίρνω νερό.

Δε θεωρώ ότι έχουν τίποτε τεράστιες διαφορές οι εταιρείες. Απλά αν κοστίζουν το ίδιο αποφεύγω την Edelweiss λόγω στριμωκωλίασης (είναι η λιγότερο άνετη) και προτιμώ την KLM λόγω άνεσης. Αλλά ακόμη και 50 ευρώ διαφορά να είχαν, θα πήγαινα με τη φτηνότερη, προσωπικά δεν περνάω καλά έτσι κι αλλιώς σε κανένα από τα ιπτάμενα ΚΤΕΛ.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κατι το οποιο να προσεξεις ειναι το κρυο στο αεροσκαφος. Εχουν συνηθως δυνατο κλιματισμο κ το βραδυ που θες κ να κοιμηθεις ειναι ταλαιπωρια. Ναι μεν δινουν κουβερτακι, αλλα ειναι ψιλο. Εχε ενα ελαφρυ πανωφορι. Τι θυμηθηκα τωρα. Παλια ολυμπιακη το 2009 επιστροφη βραδυ απο Νεα Υορκη. Το ειχαμε δαγκωσει κανονικα κ δεν περισσευαν αλλες κουβερτες οποτε τυλιχτηκαμε με κατι εφημεριδες!!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κατι το οποιο να προσεξεις ειναι το κρυο στο αεροσκαφος. Εχουν συνηθως δυνατο κλιματισμο κ το βραδυ που θες κ να κοιμηθεις ειναι ταλαιπωρια. Ναι μεν δινουν κουβερτακι, αλλα ειναι ψιλο. Εχε ενα ελαφρυ πανωφορι. Τι θυμηθηκα τωρα. Παλια ολυμπιακη το 2009 επιστροφη βραδυ απο Νεα Υορκη. Το ειχαμε δαγκωσει κανονικα κ δεν περισσευαν αλλες κουβερτες οποτε τυλιχτηκαμε με κατι εφημεριδες!!!
Πρέπει να κάνουμε ένα θρεντ για την Ολυμπιακή. Εγώ θυμάμαι τότε ακόμη που επιτρεπόταν το τσιγάρο (!), εναν Ελληνάρα που σε μια πτήση με πολλή καθυστέρηση από Γερμανία είχε για χειραποσκευή ένα ολόκληρο ψυγείο κι ένα μίνι μπαρ η γυναίκα του. Δεν έχω ιδέα πώς τα πέρασαν στο gate, αλλά κάνανε τσαμπουκά στις αεροσυνοδούς που έβαφαν τα νύχια τους και τα πήραν στην πτήση, πιάνοντας άλλες δυο θέσεις. Μιλάμε για επιχειρήματα του στιλ "άντε μωρή, που σε διόρισε ο Κατσιφάρας και θα μου πεις να ' ουμε ότι δε σ'αρέσει το ψυγείο μου, καθεται κανείς εδώ; κάθεται κανείς; Κανείς! Θα μπει το ψυγείο κι όποιος γουστάρει, άντε να' ουμε που έρχεστε με 5 ώρες καθυστέρηση, παλιοκηφήνες και σας φταίνει οι αποσκευές του κοσμάκη".

Ολυμπιακή μου λείπεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Χα χα εμενα η Ολυμπιακη δεν μου εχει λειψει καθολου, γιατι τις παλιες εκεινες αεροσυνοδους τις βαλαμε μεσα στο βρακι μας........ εεε μεσα στο γραφειο μας εννοω. Πολλες απο αυτες ειχαν ζητησει μεταταξη για διαφορα υπουργεια, διευθυνσεις κ γραφεια εκπαιδευσης, οπως αυτο στο οποιο εργαζομουν εγω για εξι χρονια. Εκει να δειτε γελιο.... πολλες θεωρουσαν οτι ειχαν ξεπεσει μισθολογικα κ επαγγελματικα, μας σνομπαραν κ για μεγαλο διαστημα δυσκολευτηκαν να προσαρμοστουν η να εργαστουν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα