• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

πολύωρο αεροπορικό ταξίδι

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κούβα.
Και η Air France δεν πολυβολεύει.
Με Virgin Atlantic πέταξες;
Οχι. Edwlweiss, καλη εταιρεια. Απο φαγητο, διασκεδαση μετριοτητα αλλα τουλαχιστον δεν στριμωχνεσαι και εχει ευχαριστο περιβαλλον. Με ενα ηρεμιστικο απο το γιατρο σου και μονο θα κοιμηθεις αψογα.

TasosD

Member
Μάλιστα. Και άλλος μου είπε πως η Edelweiss είναι η χειρότερη.
Μου αρέσει που λες πως έχει ευχάριστο περιβάλλον και δεν στριμώχνεσαι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μάλιστα. Και άλλος μου είπε πως η Edelweiss είναι η χειρότερη.
Μου αρέσει που λες πως έχει ευχάριστο περιβάλλον και δεν στριμώχνεσαι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Αφοβα κλεισε την. Άνετα καθεσαι, ευχαριστο πληρωμα, οκ ταινιες κ φαγητο μετρια...υπομονη.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πρέπει να έχω πετάξει με καμιά σαρανταριά εταιρείες προς/από Κούβα, σε πάνω από 400 πτήσεις. Με την edelweiss έχω πετάξει 4-5 φορές. Ήταν οι 4-5 χειρότερές μου.

Μακράν η πιο άνετη ήταν η KLM.

Borealis

Member
Πρέπει να έχω πετάξει με καμιά σαρανταριά εταιρείες προς/από Κούβα, σε πάνω από 400 πτήσεις. Με την edelweiss έχω πετάξει 4-5 φορές. Ήταν οι 4-5 χειρότερές μου.

Μακράν η πιο άνετη ήταν η KLM.
οκ, το να ζει κάποιος στην Κούβα, μια χαρά, δεν ζηλεύω, να ξέρω όμως ότι κάποιος έχει πάει 200 φορές δεν μπορώ να το επεξεργαστώ!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
οκ, το να ζει κάποιος στην Κούβα, μια χαρά, δεν ζηλεύω, να ξέρω όμως ότι κάποιος έχει πάει 200 φορές δεν μπορώ να το επεξεργαστώ!
Kι εσύ αν μένεις σε μια χώρα, κάθε φορά που μπαινοβγαίνεις "γράφεις" πτήσεις προς και αυτήν. Αν μένεις Ελλάδα, σίγουρα έχεις πετάξει αρκετές δεκάδες φορές σε 1-2 δεκαετίες. Η Κούβα έχει και την ιδιαιτερότητα ότι -προς το παρόν- για τους μόνιμους κατοίκους της το αεροπλάνο είναι η μόνη επιλογή για να μπεις/βγεις από τη χώρα.

dimivar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Moscow
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Samion συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Ακόμα ψάχνουμε ποια πτήση θα πάρουμε, κόστη και ώρες.
Edelweiss (swiss), Aeroflot, Virgin Atlantic, Air France;;
ίσως προκύψουν και άλλες εταιρείες αν βολέψει.

Θα με ενδιέφερε να μου πεις ποιες εταιρείες θεωρείς σοβαρές γενικά.
Καλησπέρα Τάσο!!
Turkish airlines πολυ καλές άνετα καθίσματα το καλύτερο φαγητό, πολλες επιλογές για ταινίες και ειναι οι πιο φτηνές!! Lufthansa πιο ακριβή απο τουρκικές αλλα και αυτη πολυ καλη!! Τέλος Swiss παρα πολυ χαλαρωτική καμπίνα ωραιο φαγητό και οτι ειπα για τις υπόλοιπες ισχύει και για αυτήν!!!
Μακριά κατα την ταπεινή μου γνώμη απο: British airways, American Airlines ,United airlines ,delta airlines!!! Καλα να περασεις!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ξαναγράφω ότι αν αγοράσεις εισιτήριο για Κούβα με τη swiss, θα πετάξεις με την Edelweiss. Όπου σημειωτέον θα προσγειωθείς και στο Τέρμιναλ 2 (μιλάμε για μεγαλεία!), όπου δεν υπάρχει ούτε νερό για να πιεις. Οπότε όταν κατέβεις από το αεροπλάνο να έχεις κι ένα μπουκαλάκι νερό μαζί (μπορεί να κάνεις 2-3 ώρες για αποβίβαση, έλεγχο διαβατηρίων, αποσκευές) κι όταν βγεις έχεις άλλο ένα μισάωρο μέχρι την πόλη, χωρίς νερό πάντα. Έχε νερό.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Καλησπέρα Τάσο!!
Turkish airlines πολυ καλές άνετα καθίσματα το καλύτερο φαγητό, πολλες επιλογές για ταινίες και ειναι οι πιο φτηνές!! Lufthansa πιο ακριβή απο τουρκικές αλλα και αυτη πολυ καλη!! Τέλος Swiss παρα πολυ χαλαρωτική καμπίνα ωραιο φαγητό και οτι ειπα για τις υπόλοιπες ισχύει και για αυτήν!!!
Μακριά κατα την ταπεινή μου γνώμη απο: British airways, American Airlines ,United airlines ,delta airlines!!! Καλα να περασεις!!
αναγκαστικα θα μεινει μακριά απο American , united ,delta :lol:

εκτος και ο Ομπαμπα εφερε τα πάνω κάτω σημερα και δεν το πηρα ειδηση .

Turkish , LH δεν εχουνε πτησεις για Αβάνα .
Swiss δεν πεταει , μονο μια θυγατρική της .

Κουβα θελει να παει ο χριστιανος !

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
αναγκαστικα θα μεινει μακριά απο American , united ,delta :lol:

εκτος και ο Ομπαμπα εφερε τα πάνω κάτω σημερα και δεν το πηρα ειδηση
.
H American ήδη έρχεται (έστω και με περίεργο status) kαι οι άλλες δύο είναι εδώ και συζητάνε, οι της United ήδη συμφώνησαν απ' ό,τι μου λένε...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
η καλυτερη που εχω πεταξει ειναι μακραν η NewZealand....
βασικα δεν βλεπω και κατι τοσο τραγικο στις 10-13 ωρες
ενταξει εγω κοιμαμαι ανετα στα αεροπλανα...εχω καταφερει να κοιμηθω κ στο Θεσνικη-Αθήνα....και ειμαι και 1.90
αλλα γενικα αν εχεις να δεις ταινιες δικης σου επιλογης (δηλαδη στο καθισμα μπροστα σου) περναει ανετα η ωρα...κανα βιβλιο, κανα game boy...λιγο κουβεντα, λιγο το φαγητο....
εχω κανει σερι ταξιδι (με καποιες ωρες αναμονης για μετεπιβιβαση) απο θεσνικη-Φρανκφουρτη-Λονδινο-Λος Αντζελες-Ταιτη...δεν θυμαμαι ποσες ωρες καθαρης πτησης ηταν...αλλα ουτε βαρεθηκα ουτε ειχα προβλημα μετα ουτε τιποτα...
το μονο αρνητικο οτι ηταν η εποχη της γριππης των χοιρων στις ΗΠΑ και ημουνα ολη την ωρα με τα αντισηπτικα μαντιλακια....
10 ωρες δεν ειναι τιποτα...μην μασας

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
.
H American ήδη έρχεται (έστω και με περίεργο status) kαι οι άλλες δύο είναι εδώ και συζητάνε, οι της United ήδη συμφώνησαν απ' ό,τι μου λένε...
Γιωργο ο ανθρωπος ρωταει πως να παει απο Αθηνα στην Αβάνα .
Και του συστηνουν LH , Turkish , Swiss που δεν πετανε για Κουβα και να αποφυγει 3 αμερικανικες !

και οτι η καλιτερη ειναι η New Zealand !!

Αν συνεχίσουμε ετσι θα αρχίσει απο τωρα τα χάπια ο Τάσος !
Τάσο πλάκα κάνω μη μου μουτρώσεις ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh