taxidiaris500
New Member
καλως σας βρηκα όλους κι ολες κι ευχαριστω εκ των προτερων για τις πληροφοριες που θα μοιραστητε μαζι μου.
πριν συστηθω νομιζω πως η ερωτηση κατα την εγγραφη για ετησιο εισοδημα ειναι...
σε τετοιους καιρους αν εχεις φοβασαι να το γραψεις κι αν δεν εχεις δεν ενδιαφερει κανενα...
Λοιπον,
ονομαζομαι θοδωρης, παντρεμενοσ και σκεφτομαι να κανω ταξιδι από αθηνα-λαμια-τρικαλα-καστορια-κοριτσα-τιρανα-ποτγκοριτσα-ντουμπροβνικ-χβαρ-σπλιτ-πριτβιτσε-ποστοινα-λιουμπλιανα-τριεστη-βενετια-και με πλοιο πατρα-αθηνα. αρχικη σκεψη με μηχανη αλλα προσφατωσ εβαλα υγραεριο στο αμαξι και μ'εχει φαει η γυναικα, οποτε σκεφτομαι και το αμαξι.
με εντονη γραφη ειναι οι κυριως διακοπες.
ο χρονοσ που διαθετω ειναι 10 ημερες (8 δηλαδη αφου σχεδον 2 θα ειμαι στο καραβι για επιστροφη).
σκεφτομαι να κανω αυτεσ τισ διακοπες, την πρωτη εβδομαδα του ιουνιου.
αρχιζουν οι ερωτησεις:
πριν συστηθω νομιζω πως η ερωτηση κατα την εγγραφη για ετησιο εισοδημα ειναι...
σε τετοιους καιρους αν εχεις φοβασαι να το γραψεις κι αν δεν εχεις δεν ενδιαφερει κανενα...
Λοιπον,
ονομαζομαι θοδωρης, παντρεμενοσ και σκεφτομαι να κανω ταξιδι από αθηνα-λαμια-τρικαλα-καστορια-κοριτσα-τιρανα-ποτγκοριτσα-ντουμπροβνικ-χβαρ-σπλιτ-πριτβιτσε-ποστοινα-λιουμπλιανα-τριεστη-βενετια-και με πλοιο πατρα-αθηνα. αρχικη σκεψη με μηχανη αλλα προσφατωσ εβαλα υγραεριο στο αμαξι και μ'εχει φαει η γυναικα, οποτε σκεφτομαι και το αμαξι.
με εντονη γραφη ειναι οι κυριως διακοπες.
ο χρονοσ που διαθετω ειναι 10 ημερες (8 δηλαδη αφου σχεδον 2 θα ειμαι στο καραβι για επιστροφη).
σκεφτομαι να κανω αυτεσ τισ διακοπες, την πρωτη εβδομαδα του ιουνιου.
αρχιζουν οι ερωτησεις:
- απαραιτητα εγγραφα (μπορω μονο με ταυτοτητα πχ;
- κατασταση οδικου δικτυου
- υπαρχει καποιος που να εχει κανει το ιδιο ταξιδι (κατι εχω δει στο forum αλλα δινουν ελαχιστες πληροφοριες) να μου δωσει πληροφοριες;
- υπαρχουν πρατηρια lpg για ανεφοδιασμο (διαθετουμε λιστα
- τιμεσ βενζινησ;
- στο περιπου συνολικο κοστος διοδιων για αμαξι και μηχανη;
- υπαρχει φοβος να μη βρω ουτε τα λαστιχα απο το αμαξι ή τη μηχανη στους κατα τοπους προορισμους;
- αυστηροτητα (και ποσο χρονοβορο ειναι) ελεγχου στα συνορα
- θα ηθελα να περασω απο αλβανια χωρις σταση. δηλαδη ειναι εφικτο τα 350 χλμ απο αλβανια για μαυροβουνιο να βγουν μεσα σε 4 ωρεσ ή οι δρομοι ειναι ναρκοπεδια;