πληροφοριες

taxidiaris500

New Member
καλως σας βρηκα όλους κι ολες κι ευχαριστω εκ των προτερων για τις πληροφοριες που θα μοιραστητε μαζι μου.
πριν συστηθω νομιζω πως η ερωτηση κατα την εγγραφη για ετησιο εισοδημα ειναι...
σε τετοιους καιρους αν εχεις φοβασαι να το γραψεις κι αν δεν εχεις δεν ενδιαφερει κανενα...

Λοιπον,
ονομαζομαι θοδωρης, παντρεμενοσ και σκεφτομαι να κανω ταξιδι από αθηνα-λαμια-τρικαλα-καστορια-κοριτσα-τιρανα-ποτγκοριτσα-ντουμπροβνικ-χβαρ-σπλιτ-πριτβιτσε-ποστοινα-λιουμπλιανα-τριεστη-βενετια-και με πλοιο πατρα-αθηνα. αρχικη σκεψη με μηχανη αλλα προσφατωσ εβαλα υγραεριο στο αμαξι και μ'εχει φαει η γυναικα, οποτε σκεφτομαι και το αμαξι.
με εντονη γραφη ειναι οι κυριως διακοπες.
ο χρονοσ που διαθετω ειναι 10 ημερες (8 δηλαδη αφου σχεδον 2 θα ειμαι στο καραβι για επιστροφη).
σκεφτομαι να κανω αυτεσ τισ διακοπες, την πρωτη εβδομαδα του ιουνιου.

αρχιζουν οι ερωτησεις:

• απαραιτητα εγγραφα (μπορω μονο με ταυτοτητα πχ;;)
  • κατασταση οδικου δικτυου
  • υπαρχει καποιος που να εχει κανει το ιδιο ταξιδι (κατι εχω δει στο forum αλλα δινουν ελαχιστες πληροφοριες) να μου δωσει πληροφοριες;
  • υπαρχουν πρατηρια lpg για ανεφοδιασμο (διαθετουμε λιστα;)
  • τιμεσ βενζινησ;
  • στο περιπου συνολικο κοστος διοδιων για αμαξι και μηχανη;
  • υπαρχει φοβος να μη βρω ουτε τα λαστιχα απο το αμαξι ή τη μηχανη στους κατα τοπους προορισμους;
  • αυστηροτητα (και ποσο χρονοβορο ειναι) ελεγχου στα συνορα
  • θα ηθελα να περασω απο αλβανια χωρις σταση. δηλαδη ειναι εφικτο τα 350 χλμ απο αλβανια για μαυροβουνιο να βγουν μεσα σε 4 ωρεσ ή οι δρομοι ειναι ναρκοπεδια;
Σας ευχαριστω και παλι για οποια πληροφορια και να με συγχωρητε για το μεγεθος του μηνυματος! :D

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
πας με ταυτότητα. και 8 μέρες, πρέπει να αφαιρέσει κάτι, και να μείνεις ελάχιστο χρόνο σε κάθε πόλη. Αφαιρείς Χβαρ και λίμνες πλιτβίτσε, γιατί και στο καθένα είναι σχεδόν μια μέρα μίνιμουν. Όπως και την Ποντγκόριτσα, μιας και δε έχει τίποτα να δεις εκεί

taxidiaris500

New Member
αθηνα-λαμια-τρικαλα-καστορια σε 1 ημερα (500χλμ).
κοριτσα-τιρανα-ποτγκοριτσα-ντουμπροβνικ 2η και 3η (450 χλμ).
χβαρ-σπλιτ 4η και 5η (300χλμ).
πριτβιτσε-ποστοινα 6η (300 χλμ).
λιουμπλιανα-τριεστη-βενετια 7η (300 χλμ).
βενετια-πατρα 8η-9η.
Νομίζω πως μπορει να γινει...ελπιζω τουλαχιστον!
απο ασφαλεια (κλοπες, διανυκτερευση, οδηγικη συμπεριφορα κτλ) γνωριζεις;
απο τιμες για διοδια και βενζινη;
Ευχαριστώ πολυ παντως!:clap:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
εγώ σαν γνήσιος κάφρος το ταξίδι το έκανα με ωτοστόπ και λεωφορεία/τρένα, άρα δε μπορώ να σου πω τιμές κτλ
θα έβγαζα ποτγκοριτσα, και θα έβαζα διαμονή στο Κότορ, και στο Ντουμπρόβνικ περαστικός (να δεις την πόλη) και να κοιμηθέις στο Νέουμ της Βοσνίας (φθηνά)
Η νήσος Χβάρ είναι πανάκριβη και δε βλέπω λόγο για να πάτε εκεί. Καλύτερα αφιερώστε την μια μέρα στο Ζάγκρεμπ, στο Δρόμο για Λιουμπλιάνα (είναι γύρω 6 με 7 ώρες από τις λίμνες πλιτβίτσε μέχρι την Λιουμπλιάνα) και μετά τις λίμνες θα είστε κομμάτια

taxidiaris500

New Member
ευχαριστω

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!
θα παω και σε γραφειο να δω μηπως εχουν κατι να προτεινουν και βλεπουμε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.816
Μέλη
39.552
Νεότερο μέλος
el.pa95

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom