thespyros
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
ξερει κανεις ποτε θα γινει η απογραφη
Αυτή τη φορά δε θα γίνει μέσα σε μια μέρα αλλά σε 15 τουλάχιστον. Θ' αρχίσουν τέλος Μαρτίου μέχρι μέσα Απριλίου.Η απογραφη πληθυσμου; Μαρτη νομιζω γινεται συνηθως.
Αυτή τη φορά δε θα γίνει μέσα σε μια μέρα αλλά σε 15 τουλάχιστον. Θ' αρχίσουν τέλος Μαρτίου μέχρι μέσα Απριλίου.
Με όλο το θάρρος, να σου κάνω μιαν ερώτηση; Τι σχέση έχει ο κοινωνικός τουρισμός με την απογραφή;οκ ................
Εννοεί την απογραφή δικαιούχων για κοινωνικό τουρισμό, έτσι είναι ο επίσημος όρος. Φυσικά όλα αυτά ο τριπάκιας τα αντιμετωπίζει με τη γνωστή του πλάκα...Με όλο το θάρρος, να σου κάνω μιαν ερώτηση; Τι σχέση έχει ο κοινωνικός τουρισμός με την απογραφή;
Παλι καλα... περιμενα να γραψεις το γνωστο ανοητο χιουμορ του.Εννοεί την απογραφή δικαιούχων για κοινωνικό τουρισμό, έτσι είναι ο επίσημος όρος. Φυσικά όλα αυτά ο τριπάκιας τα αντιμετωπίζει με τη γνωστή του πλάκα...
ΟΚ, thanks! Δεν είχα καταλάβει, ποτέ δε χρησιμοποίησα και δεν ήξερα τον όρο. Εγώ για την απογραφή πληθυσμού απάντησα.Εννοεί την απογραφή δικαιούχων για κοινωνικό τουρισμό, έτσι είναι ο επίσημος όρος. Φυσικά όλα αυτά ο τριπάκιας τα αντιμετωπίζει με τη γνωστή του πλάκα...
Είχα κάτι χειρότερο κατά νου, αλλά αφού συμφωνείς και σε αυτό εμένα μου είναι αρκετό.Παλι καλα... περιμενα να γραψεις το γνωστο ανοητο χιουμορ του.
Ασε που περιμενω και μια απαντηση απο σενα
Πες και το χειροτερο, εγω δεν παρεξηγουμαι... μονο κεφαλια κοβω:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:Είχα κάτι χειρότερο κατά νου, αλλά αφού συμφωνείς και σε αυτό εμένα μου είναι αρκετό.