• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

πληροφοριες για κοινωνικου τουρισμου 2011

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λοιπον τα προγραμματα κοινωνικου τουρισμου ειναι 3:
1)Το προγραμμα της εργατικης εστιας για τους ασφαλισμενους του ΙΚΑ.
2)Το προγραμμα της αγροτικης εστιας ΛΑΕ για τους ασφαλισμενους του ΟΓΑ.
3)Και το τουρισμος για ολους του ΕΟΤ για ολους τους υπολοιπους.

Για το πρωτο δεν ξερω να σας πω...

Για το δευτερο του ΟΓΑ ειναι 8ημερο (7 διανυκτερευσεις) και για να ειστε δικαιουχοι πρεπει να συμπληρωσετε και να στειλετε τη σχετικη αιτηση που θα σας αποστειλει ο ΟΓΑ και μετα να ειστε τυχεροι και να κληρωθειτε.
Οσοι δεν κληρωθειτε μπορειτε να συμμετεχετε στο τουρισμος για ολους του ΕΟΤ αν βεβαια πληρειτε τα κριτηρια.

Για το τριτο του ΕΟΤ αν πληρειτε τα κριτηρια καπου στα μεσα του καλοκαιριου (τελη Ιουνη συνηθως. Τελειως εγκαιρα δηλαδη) μπορειτε να τα παραλαβετε απο τα ΚΕΠ ή απο την Εθνικη τραπεζα (αυτο με επιφυλαξη, ισχυε παλιοτερα, δεν ξερω αν ισχυει και τωρα). Το προγραμμα ηταν μεχρι προπερσι 8ημερο. Περυσι ομως μειωθηκε κατα 2 μερες σε 6ημερο. Για φετος δεν εχει βγει ακομα καμμια σχετικη ανακοινωση, ουτε για τους επαγγελματιες. Ισως να μην υπαρξει και καθολου.

Για περισσοτερες πληροφοριες ανατρεξτε στις ιστοσελιδες των οργανισμων

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Να ρωτήσω κάτι?
Όλα καλά και ωραία, πήρα τα εκπτωτικά κουπόνια.
Θέλω να ταξιδέψω με αεροπλάνο. Συμβατή η ολυμπιακή και η aegean.
Πρέπει να πάω από τα γραφεία τους να κάνω κράτηση για να υπογράψουν το κουπόνι? Δε μπορώ φαντάζομαι να κάνω on-line...
Παίδεμααααα.
Μπορεί κανείς να μου δώσει τα φώτα του?

Και άλλη μια ερώτηση.
Έχω εκπτωτικά για πλοίο, αεροπλάνο, τρένο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ή μόνο το ένα?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γιατι δε ρωτας αυτους που στα δωσαν; Δεν ξερουν;

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Να ρωτήσω κάτι?
Όλα καλά και ωραία, πήρα τα εκπτωτικά κουπόνια.
Θέλω να ταξιδέψω με αεροπλάνο. Συμβατή η ολυμπιακή και η aegean.
Πρέπει να πάω από τα γραφεία τους να κάνω κράτηση για να υπογράψουν το κουπόνι? Δε μπορώ φαντάζομαι να κάνω on-line...
Παίδεμααααα.
Μπορεί κανείς να μου δώσει τα φώτα του?

Και άλλη μια ερώτηση.
Έχω εκπτωτικά για πλοίο, αεροπλάνο, τρένο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ή μόνο το ένα?
Ναι, online δε γίνεται, πρέπει να πας από τα γραφεία τους, της πόλης ή του αεροδρομίου. Επίσης πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις αν μπορείς να κάνεις τηλεφωνικά την κράτηση και να σου υπογράψουν το κουπόνι τη μέρα της αναχώρησης, ενδεχομένως να δεχτούν.

Για το άλλο δυστυχώς δε γνωρίζω, αλλά πολύ πιθανό να το γράφει και στο βιβλίο που σου δίνουν μαζί με τα κουπόνια.

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Σκέτη ταλαιπώρια δηλαδή...
Να 'στε καλά θενκς!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ