• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

πληροφοριες για κοινωνικου τουρισμου 2011

thespyros

Banned
Επόμενο Ταξίδι
ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
ξερει κανεις ποτε θα γινει η απογραφη

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η απογραφη πληθυσμου; Μαρτη νομιζω γινεται συνηθως.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Η απογραφη πληθυσμου; Μαρτη νομιζω γινεται συνηθως.
Αυτή τη φορά δε θα γίνει μέσα σε μια μέρα αλλά σε 15 τουλάχιστον. Θ' αρχίσουν τέλος Μαρτίου μέχρι μέσα Απριλίου.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτή τη φορά δε θα γίνει μέσα σε μια μέρα αλλά σε 15 τουλάχιστον. Θ' αρχίσουν τέλος Μαρτίου μέχρι μέσα Απριλίου.

Θα το κανουμε φεστιβαλ δηλαδη...

Borealis

Member
Με όλο το θάρρος, να σου κάνω μιαν ερώτηση; Τι σχέση έχει ο κοινωνικός τουρισμός με την απογραφή;
Εννοεί την απογραφή δικαιούχων για κοινωνικό τουρισμό, έτσι είναι ο επίσημος όρος. Φυσικά όλα αυτά ο τριπάκιας τα αντιμετωπίζει με τη γνωστή του πλάκα...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εννοεί την απογραφή δικαιούχων για κοινωνικό τουρισμό, έτσι είναι ο επίσημος όρος. Φυσικά όλα αυτά ο τριπάκιας τα αντιμετωπίζει με τη γνωστή του πλάκα...
Παλι καλα... περιμενα να γραψεις το γνωστο ανοητο χιουμορ του.

Ασε που περιμενω και μια απαντηση απο σενα

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ΟΚ, thanks! Δεν είχα καταλάβει, ποτέ δε χρησιμοποίησα και δεν ήξερα τον όρο. Εγώ για την απογραφή πληθυσμού απάντησα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Είχα κάτι χειρότερο κατά νου, αλλά αφού συμφωνείς και σε αυτό εμένα μου είναι αρκετό.
Πες και το χειροτερο, εγω δεν παρεξηγουμαι... μονο κεφαλια κοβω:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:

Borealis

Member
Επειδή, ειδικά τώρα στη κρίση, το θέμα απασχολεί πολύ οικογένειες με παιδιά η χωρίς, που θέλουν να έχουν ένα 7ήμερο φτηνών διακοπών, καλό είναι να υπάρξει μια αληθινή απάντηση για τις ημερομηνίες απογραφής των δικαιούχων. Από όσο θυμάμαι είχε κλειδώσει το θέμα για το 2010 και κάπου θα πρέπει να υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες.
Ελπίζω ο Thespyros να ελέγξει τις πληροφορίες που πήρε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom