• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

πληθωρισμός - αισχροκέρδεια - τσιγκουνιές παντού

Eagle Fly

Member
Η αγορα θα αυτορρυθμιστει. Κανεις στη χωρα δεν εχει να δωσει 300 ευρω το βραχαχαχαχα...
Δεν εχετε καταλαβει ποσο χρημα κινειται και ξεπλενεται.
Συν πως οι ξενοδόχοι έχουν κάνει συμφωνίες, και τους πανε τουρίστες ξένους ( που μπορουν να δώσουν αυτά τα χρήματα) , όποτε δεν τους νοιάζει.... αν είναι τέτοιες οι τιμές 😎

piccolo_mondo

Member
Εκει στην Λαρισα μαθαινω εχετε το Παρκο των Ευχων... ελπιζω οταν/αν γινεται κι εσεις Μυλος να μην ζητατε 300αρια :D
btw γνωριζετε αν θα λειτουργησει φετος το Παρκο των Ευχων?

varioAthens

Member
Εκει στην Λαρισα μαθαινω εχετε το Παρκο των Ευχων... ελπιζω οταν/αν γινεται κι εσεις Μυλος να μην ζητατε 300αρια :D
btw γνωριζετε αν θα λειτουργησει φετος το Παρκο των Ευχων?
Να υποθεσω οτι Ονειρουπολη Δραμας τα εχεις παει τα πιτσιρικια;

alma

Member
Να υποθεσω οτι Ονειρουπολη Δραμας τα εχεις παει τα πιτσιρικια;
Αυτό ακριβώς πήγα να γράψω.
Πήγαμε Ονειρούπολη Δράμας 2 φορές, πολύ ωραία,καλύτερες τιμές από αλλού,μένεις και Σέρρες αν θες δίπλα είναι. Πήραμε και αλλαντικά Σάρρυ, ο μόνος που έχω βρει με τόσο φρέσκα και με ελάχιστα ή καθόλου συντηρητικά αλλά θέλουν άμεση κατανάλωση...Οι Σέρρες δίπλα οικονομικότατες επίσης,ακόμα και Βαλκάνιοι τουρίστες που έρχονται από χώρες με χαμηλότερα εισοδηματα τις έβρισκαν οκ για την τσέπη τους.
Έχω πάει σχεδόν σε όλα τα αντίστοιχα Χριστουγεννιάτικα χωριά 2-3 φορές στο καθένα. Αποφεύγω τα Τρίκαλα τα Χριστούγεννα λόγω τιμών.Όταν βρίσκω καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής σε τόσα μέρη...

Georgie

Member
Κοιτάζοντας διαμονές Ανδαλουσία για μέσα Απρίλη, έπαθα ένα μίνι σοκ με το ότι κάτω από 100-110 ευρώ το βράδυ δεν υπάρχει τίποτα στη Σεβίλλη, κάτι που δεν το περίμενα τόσο. Μετά όμως κλίκαρα πως είναι επειδή και το καθολικό Πάσχα είναι στις 20 του μήνα. Τέλη Μάρτη με πρώτες μέρες Απρίλη είναι πιο νορμάλ.

Στις άλλες πόλεις είναι αισθητά πιο κάτω οι διαμονές από όσο έχω δει.
Και εγώ που έκλεισα για Χριστούγεννα Σεβίλλη κάτω από 100 δεν υπάρχει.
Το ίδιο Γρανάδα Κόρδοβα και στα 80-90 Ρόντα

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Και εγώ που έκλεισα για Χριστούγεννα Σεβίλλη κάτω από 100 δεν υπάρχει.
Το ίδιο Γρανάδα Κόρδοβα και στα 80-90 Ρόντα
Ναι, αναμενόμενο. Πιστεύω θα είναι όμορφα και τα Χριστούγεννα εκεί, διαφορετικά.
Κοιτώντας από περιέργεια πάντως για τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη, είναι απίστευτο πόσο πιο φτηνά είναι. Τύπου 56 ευρώ τη βραδιά για αξιοπρεπέστατο κατάλυμα στο κέντρο της πόλης. Μάλλον επειδή είναι μετά την φουλ σεζόν.

Georgie

Member
Ναι, αναμενόμενο. Πιστεύω θα είναι όμορφα και τα Χριστούγεννα εκεί, διαφορετικά.
Κοιτώντας από περιέργεια πάντως για τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη, είναι απίστευτο πόσο πιο φτηνά είναι. Τύπου 56 ευρώ τη βραδιά για αξιοπρεπέστατο κατάλυμα στο κέντρο της πόλης. Μάλλον επειδή είναι μετά την φουλ σεζόν.
Ναι η περίοδος των Χριστουγέννων στη Σεβίλλη είναι φοβερή , 3η συνεχόμενη χρονιά πηγαίνω από Ιρλανδία.
Ήλιος tapas και Cruzcampo :).
Θα κάνω όμως και tour αφού θα μείνω 9 νύχτες , Cordoba Granada και Ronda

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Θα κάνω όμως και tour αφού θα μείνω 9 νύχτες , Cordoba Granada και Ronda
Τέλειο πλάνο, αν μπορείς να πεις εντυπώσεις μετά θα το εκτιμούσα πολύ γιατί πιθανότατα θα κάνω κι εγώ κάτι ανάλογο την άνοιξη.

Frederico12

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Κοιτάζοντας διαμονές Ανδαλουσία για μέσα Απρίλη, έπαθα ένα μίνι σοκ με το ότι κάτω από 100-110 ευρώ το βράδυ δεν υπάρχει τίποτα στη Σεβίλλη, κάτι που δεν το περίμενα τόσο. Μετά όμως κλίκαρα πως είναι επειδή και το καθολικό Πάσχα είναι στις 20 του μήνα. Τέλη Μάρτη με πρώτες μέρες Απρίλη είναι πιο νορμάλ.

Στις άλλες πόλεις είναι αισθητά πιο κάτω οι διαμονές από όσο έχω δει.
100-110 πολύ καλά είναι για Πάσχα....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα