Ισχύει. Κατά βάση η πλειονότητα των μουσείων και των αξιοθεάτων είναι δωρεάν. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρεις όλα τα μουσεία και αξιοθέατα που εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Σε αυτά που δε συμπεριλαμβάνονται στη δωρεάν είσοδο ανήκει μεταξύ άλλων και ο Πύργος του Άιφελ.Κάπου διαβασα οτι στα αξιοθέατα στο Παρίσι πορείς να μπείς δωρεαν κάτω των 26.. γνωρίζει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο?
Τι να σου πω βρε συ ...αν αναλογιστεις οτι περσι 27 Ιουνιου ειχε 13-17 βαθμους ..τι καυσωνες μου λες ..λιγο απιθανο το βρισκω...Τι καιρό κάνει τον Ιούλιο αρχές ιδιαίτερα στο Παρίσι;;υπάρχουν καύσωνες;μου κάνει εντύπωση που τα πιο πολλά διαμερίσματα που ψάχνω για διαμονή δεν προσφέρουν κλιματισμό και επειδή δεν αντέχω τους ανω 35 βαθμούς αναρωτιέμαι
μήπως δεν έχουν γιατί δεν χρειάζεται απλά και τόσο είναι πιο δροσερά απο εδώ ;
Αν είναι έτσι οι επιλογές μου για διαμονή γίνονται πιο εύκολες!
Και πανω που εβλεπα τις φωτο που ειχα βγαλει το φεβρουαριο 3 χρονια πριν, και ελεγα πως την επομενη φορα που θα παω ξανα, δηλαδη 31 Μαιου θα εχει ζεστη και δεν θα χρειαστει να φοραμε μπουφανΤι να σου πω βρε συ ...αν αναλογιστεις οτι περσι 27 Ιουνιου ειχε 13-17 βαθμους ..τι καυσωνες μου λες ..λιγο απιθανο το βρισκω...
Στα 4 προηγούμενα ταξίδια μου στο Παρίσι, από τις 21 συνολικά μέρες, μόνο ένα πρωινό μας έβρεξε.Εγώ πάντως πέρσι τον Ιούλιο που ήμουν εκεί και συγκεκριμένα 6 Ιουλίου με 11 ήταν κυριολεκτικά χειμώνας.Η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 15 βαθμούς κι έβρεχε κάθε μέρα σχεδόν.Εγώ βέβαια ούτε που φαντάστηκα κάτι τέτοιο και πήγα άκρως καλοκαιρινή προερχόμενη απο ελληνικό καύσωνα αν θυμάστε πέρσι και πήγα εκεί ψάχνοντας χειμωνιάτικα ρούχα να αγοράσω και ομπρέλες!