• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

περί του ταξιδιωτικού χάρτη

gran_torino

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι 26-31 Μαρτίου 2010
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
το θέμα αυτό όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος του αφορά στον ταξιδωτικό χάρτη του κάθε μέλους.και πιστευω οτι είναι λίγο παραπλανητικός.πχ εγω που επισκέφτηκα τη NY, WDC Boston και Atlantic city απο τις USA που έχει κάνει ποστοκαλί ολες τις USA ακόμα και τη χαβάη και την αλάσκα.πραγμα το οποίο ειναι απόλυτα παραπλανητικό.για αυτο προτείνω τη δημιουργία ενός πιο λεπτομερή χαρτη στον οποίο θα επισημαίνεται με pin η κάθε πόλη που εχουμε επισκεφτεί. κάτι αντιστοιχο κάνει μια εφαρμογή του tripadvisor που υπάρχει στο facebook.:rolleyes:
κατι τετοιο δλδ :
aimg709.imageshack.us_img709_29_looolh.jpg

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Υπάρχει και ένα άλλο facebook application που είναι πολύ ωραίο και διαχωρίζει σε πολύ μεγάλες χώρες υποπεριοχές, π.χ. στις ΗΠΑ έχει τις πολιτείες ξεχωριστά, στον Καναδά και την Αυστραλία το ίδιο. Επίσης, τα νησιά μαρκάρονται ξεχωριστά από την εδοχώρα, τουλάχιστον τα μεγάλα, έτσι η Κρήτη ή η Κορσική ας πούμε δεν μαρκάρεται μαζί με την ενδοχώρα της Ελλάδας και της Γαλλίας. Το application αυτό λέγεται Where I've been και εκτός από τα μέρη που έχει επισκεφθεί κανείς, μπορεί να μαρκάρει μέρη που έχει ζήσει ή που θα ήθελε να επισκεφθεί.

Βέβαια καλά όλα τα παραπάνω, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο φόρουμ μας, ίσως να είναι πολύπλοκες εφαρμογές για να εισαχθούν κι εδώ. Πάντως θα ήταν όντως πολύ καλύτερο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έχει ξανασυζητηθεί. Αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη μια τεχνική λύση στα χέρια μας από έναν προγραμματιστή με ακριβώς αυτό που θέλετε, που δυστυχώς όμως κοστίζει πολλά χρήματα. Είναι υπό σκέψη αν θα υλοποιηθεί.

gran_torino

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
συγνωμη για την αναστατωση παιδια καθοτι ειμαι νεος εδω και με μια γρηγορη ματια δεν βρηκα κατι αντιστοιχο.βεβαια μπορω να σας βοηθησω και εγω καθοτι μηχανικος υπολογιστων. :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μηχανικός υπολογιστών είναι πολύ γενικό, ξέρεις προγραμματισμό; και πιο συγκεκριμένα php & javascript?

gran_torino

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μηχανικός υπολογιστών είναι πολύ γενικό, ξέρεις προγραμματισμό; και πιο συγκεκριμένα php & javascript?
ειμαι στους ηλεκτρολογους του μετσοβιου.και ξερω πολλους που ξερουν.εγω ειμαι ειδικευση ηλεκτρολογιας και hardware.επειδη συμπαθησα το φορουμ σας θα δω τι μπορω να κανω.η εγω η φιλος μου.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ειμαι στους ηλεκτρολογους του μετσοβιου.και ξερω πολλους που ξερουν.εγω ειμαι ειδικευση ηλεκτρολογιας και hardware.επειδη συμπαθησα το φορουμ σας θα δω τι μπορω να κανω.η εγω η φιλος μου.
Εσυ να κάτσεις να διαβάσεις θεωρία δικτύων γιατί δίνεις την Παρασκευή, κι άσε τους χάρτες προς το παρόν...

gran_torino

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εσυ να κάτσεις να διαβάσεις θεωρία δικτύων γιατί δίνεις την Παρασκευή, κι άσε τους χάρτες προς το παρόν...
ναι παρασκευη.εχω διαβασει ρε.αμαν. :p εχεις σχεση με τη σχολη?

gran_torino

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
-OFFTOPIC-

σε διεγραψαν η πηρες διδακτορικο και τελειωσες?εγω θα αρχισω διδακτορικο απο οκτωβρη 99%.παντως τα δικτυα ευκολο μαθηματακι.κουσιουρης rulz. :p

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά μην ανακατεύουμε την κουβέντα. Αν υπάρχει κάποιος που έχει τις παραπάνω γνώσεις και ενδιαφέρεται να βοηθήσει ας μου στείλει pm.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom