• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

περί του ταξιδιωτικού χάρτη

Alexandros_T

Member
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μια χαρά μου φαίνεται ο χάρτης. Αντιλαμβάνεται καλύτερα κανείς τα σύνορα των χωρών. Είναι αυτονόητο οτι όταν κάποιος έχει πάει Ρωσία π.χ. δεν εννοεί πως τη γύρισε όλη. Def κατά τη γνώμη μου μην επενδύεις χρήματα σε άχρηστες τεχνολογίες.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
H τεχνολογία δεν είναι βέβαια άχρηστη σε καμία περίπτωση. Ο χάρτης όντως θα ήταν πιο χρήσιμος με αυτό που γράφουμε παραπάνω, ωστόσο η προσφορά του στο σάιτ θα είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα χρήματα που απαιτούνται.

Και επειδή αυτόν τον καιρό θα φύγουν ένας σκασμός ευρώ για κάτι καινούριο που ετοιμάζω εδώ, προς το παρόν ο χάρτης είναι στο pause.

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Παντως Defkalion ειναι σχετικα ευκολο να φτιαξεις εναν χαρτη οπως αυτος του Where i've been του Facebook,λιγη Javascript θελει και εισαι κομπλε.Αν θες μπορω να βοηθησω (μετα την εξεταστικη βεβαιως βεβαιως!)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όποιος μπορεί να βοηθήσει εδώ είμαστε...

Και το πρόβλημα δεν είναι το να στήσουμε το χάρτη αυτόν, αυτό μπορώ να το κάνω κι'εγώ, το πρόβλημα είναι να γίνει το integration με την πλατφόρμα του φόρουμ που έχουμε, την καταχώρηση των markers για ΚΑΘΕ χρήστη ξεχωριστά στη mySQL κλπ κλπ.

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Πάντως αν ο χάρτης γίνει πιο πολύπλοκος θα γίνει πολύ δύσκολο και να τον συμπληρώσει ο κάθε ένας. Πχ. έκανα ένα road trip και πέρασα από 15 πόλεις, ποια να βάλω και πια να βγάλω, οι χώρες θα χωρίζονται με βάση τους "νομούς", και πως καθορίζεται ότι έχεις δει ένα νομό, κτλ. κτλ. Έτσι κι αλλιώς εδώ χρειαζόμαστε κάτι αντιπροσωπευτικό, για το που κινείται γενικά ο κάθε ένας, και τα υπόλοιπα τα λύνουμε στο forum. Πιστέυω ο χάρτης είναι μια χαρά... εκτος βέβαια από το να χωρίσουμε το Μαυροβούνιο από την Σερβία για να ανεβει το ποσοστό μου :bleh::bleh::bleh:

kanaliotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλημέρα παιδιά. Να πω και εγώ τη γνώμη μου.
Ο χάρτης είναι μια χαρά για τον σκοπό που έγινε.
Όμως δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό το "Macedonia" τουλάχιστον σε FYROM? Ετσι για λόγους τάξης και ιστορικής αλήθειας.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τόχουμε γράψει εκατό φορές, ότι ΟΧΙ δε γίνεται να αλλάξει.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
κοιτουσα σημερα τον χαρτη και εκτος απο το θεμα "macedonia" το οποιο εχει χιλιοειπωθει,οσων αφορα Σερβια και Μαυροβουνιο ομως;;; Στον χαρτη φαινεται σαν 1 χωρα .. δεν θα επρεπε να ειναι 2 κανονικα;

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Θα πρεπε αλλά είναι το ίδιο θέμα με τη Μακεδονία και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom