• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σερβία παρακαλω τα φωτα σας!

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Να το παρεις, να παρεις και το πασο σου και την καρτα απο το video club της γειτονιας και οτι αλλο εχεις σε καρτα ή εγγραφο με τη φωτογραφια και το ονομα σου πανω του.
i am a tripakias FAN!!!

giannaras13

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΗ ΥΟΥ ΠΥΡΡΟΣ
Να το παρεις, να παρεις και το πασο σου και την καρτα απο το video club της γειτονιας και οτι αλλο εχεις σε καρτα ή εγγραφο με τη φωτογραφια και το ονομα σου πανω του.
την καρτα σιτισης και βιβλιοθηκης απο το πολυτεχνειο,ιατρικο πιστοποιητικο....αχαχαχαχ...πλακα εχεις.....ειμαι και εγω fan σου αλλα και ο grosori που το δηλωσε!!!:D:cool::lol:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
αν πας τελικα με πουλμαν, προτιμησε τη δευτερη εταιρεια...Δε ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα το λεωφορειο ηταν σαφως πιο ανετο...( πηγα με τη μια εταιρεια και γυρισα με την αλλη πριν μια βδομαδα)

η διαδρομη δε λεει, ειναι βραδυ, δε βλεπεις τπτ

η jat εχει πτησεις απο 118.....σκεψου το

giannaras13

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΗ ΥΟΥ ΠΥΡΡΟΣ
γεια σου

ευχαριστω για την απαντηση σου....και εγω με τον σιαμο λεω να παω...ρωτησα και μου ειπε οτι ταξιδευω μονο με ταυτοτητα....εσυ με επιστροφη το εβγαλες ή εβγαλες εκει αλλο?:D

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
ευχαριστω για την απαντηση σου....και εγω με τον σιαμο λεω να παω...ρωτησα και μου ειπε οτι ταξιδευω μονο με ταυτοτητα....εσυ με επιστροφη το εβγαλες ή εβγαλες εκει αλλο?:D
εγω πηγα με τη μια εταιρεια και γυρισα με την αλλη αρα δε γινοταν να βγαλω μετα επιστροφη....εκανα και τισ 2 φορες κρατηση 2 μερες πριν...απαραιτητο καθως πανε φουλ τα λεωφορεια....

αν το κοψεις με επιστροφη γλιτωνεις δεκα ευρω....

Ναι, πας με τη ταυτοτητα χωρις προβλημα...και εγω ταυτοτητα ειχα μονο.

giannaras13

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΗ ΥΟΥ ΠΥΡΡΟΣ
Γεια σου ιβανα..πως εισαι? καλε γιορτες και καλο πασχα....χριστος βοσκρεσε....
επειδη το εχουμε κλεισει το ταξιδακι με τους φιλους μου για βελιγραδι ηθελα να σε ρωτησω εσυ μας συμβουλευεις να παρουμε απο εδω συναλλαγμα η να παρουμε στο βελιγραδι?
ευχαριστω πολυ και παλι καλο πασχα
υ.γ. ελπιζω να μην σε ενοχλω μερα που ειναι...:roll:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Καλο Πασχα....βαϊστινου βοσκρεσε :)
νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνετε συναλλαγμα στην Ελλάδα....σε κάθε γωνία θα βρείτε να αλλάξετε, και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, δηλαδή η διαφορες μεταξυ των συναλλαγματηρίων είναι τόσο λίγες ότι ούτε θα το καταλάβετε... στο κέντρο επίσης υπάρχουν και τρία-τέσσαρα μέρη που λειτουργούν και Κυριακές. Για ένα ευρώ παίρνεις γύρω στα 100 ντινάρια (και όπως διάβασα χθές αυξήτηκε το ντιν.σε σχέση με το ευρώ για αυτό είναι ακριβώς 100...αλλά μεχρί να πάτε μπορεί να αλλάξει λιγο πάνω/κ'ατω),,,,,, να περάσεις ωραία!

giannaras13

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΗ ΥΟΥ ΠΥΡΡΟΣ
Καλο Πασχα....βαϊστινου βοσκρεσε :)
νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνετε συναλλαγμα στην Ελλάδα....σε κάθε γωνία θα βρείτε να αλλάξετε, και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, δηλαδή η διαφορες μεταξυ των συναλλαγματηρίων είναι τόσο λίγες ότι ούτε θα το καταλάβετε... στο κέντρο επίσης υπάρχουν και τρία-τέσσαρα μέρη που λειτουργούν και Κυριακές. Για ένα ευρώ παίρνεις γύρω στα 100 ντινάρια (και όπως διάβασα χθές αυξήτηκε το ντιν.σε σχέση με το ευρώ για αυτό είναι ακριβώς 100...αλλά μεχρί να πάτε μπορεί να αλλάξει λιγο πάνω/κ'ατω),,,,,, να περάσεις ωραία!
ευχαριστω πολυ,απλα ο ενας φιλος μου εχει 8 χρονια να ανεβει ακι δεν εμενε στο βελιγραδι αλλα στο νις!!!εσυ ανεβηκες?:D

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Την Κυριακή το αργότερο,αλλά τελικά με αμάξι πάω.

giannaras13

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΗ ΥΟΥ ΠΥΡΡΟΣ
εγω πηγα με τη μια εταιρεια και γυρισα με την αλλη αρα δε γινοταν να βγαλω μετα επιστροφη....εκανα και τισ 2 φορες κρατηση 2 μερες πριν...απαραιτητο καθως πανε φουλ τα λεωφορεια....

αν το κοψεις με επιστροφη γλιτωνεις δεκα ευρω....

Ναι, πας με τη ταυτοτητα χωρις προβλημα...και εγω ταυτοτητα ειχα μονο.

φευγω το σαββατο...θελω να σε ρωτησω....πηρα τηλεφωνο την κοσμοτε για την περιαγωγη και μου ειπε αν πιασω τις εταιριες απο μαυροβουνιο θα μπορω να μιλησω αλλιως οχι...τι κανω?εσυ πως επικοινωνουσες?:shock::clap:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
φευγω το σαββατο...θελω να σε ρωτησω....πηρα τηλεφωνο την κοσμοτε για την περιαγωγη και μου ειπε αν πιασω τις εταιριες απο μαυροβουνιο θα μπορω να μιλησω αλλιως οχι...τι κανω?εσυ πως επικοινωνουσες?:shock::clap:
εγω δεν εκανα τπτ.....cosmote εχω και επιανα παντου τελεια...και με Vodafone το ιδιο...

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
ακριβώς, βλακία τους και εγω έχω την ίδια εταιρία μιλαω κανονικά, αλλά μην υπερβάλεις κιόλας....θα πάθεις καμία καρδιά στο τελός του μήνα :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom