Προφανώς αυτή είναι μια δική σου άποψη που δεν είναι δυνατόν να ισχύει για όλους. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με πτήσεις της ίδιας μέρας. Καλό είναι να διευκρινίζουμε, γιατί κουράζει αφόρητα η κουβέντα για τα μη κονέκσιονς της ήζυ που επανέρχεται με κάθε ευκαιρία. Ευτυχώς δεν συμβαίνουν τα ίδια σε όλους μας και αυτό κάνει τη ταξιδιωτική ζωή μας ενδιαφέρουσα!!!Ακριβώς όπως τα λέει ο marquis και, για να συνεχίσω τη σκέψη, γενικά αποφεύγουμενα βάζουμε δύο πτήσεις low cost την ίδια μέρα (ειδικά με μικρό χρονικό περιθώριο από τη μία πτήση στην άλλη)
Εμένα με κουράζουν αυτοί που γράφουν ότι έκλεισαν με την τάδε loco για τον τάδε προορισμό μέσω κάποιου τρίτου προορισμού, ενώ γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι με τον παραπάνω τρόπο γραφής παραπλανούν τους χιλιάδες αναγνώστες του φόρουμ που μπορεί να μη γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες μετακίνησης με loco όπως η Easyjet.Καλό είναι να διευκρινίζουμε, γιατί κουράζει αφόρητα η κουβέντα για τα μη κονέκσιονς της ήζυ που επανέρχεται με κάθε ευκαιρία.
Υπαρχει ειδικο θεμα στο φορουμ κ.Νorth 66 που μπορειτε να ενημερωσετεΕμένα με κουράζουν αυτοί που γράφουν ότι έκλεισαν με την τάδε loco για τον τάδε προορισμό μέσω κάποιου τρίτου προορισμού, ενώ γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι με τον παραπάνω τρόπο γραφής παραπλανούν τους χιλιάδες αναγνώστες του φόρουμ που μπορεί να μη γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες μετακίνησης με loco όπως η Easyjet.
Προφανέστατα είναι δική μου άποψη, εφόσον εγώ τη γράφω και δεν τη συνέταξα δογματικά : "ΠΟΤΕ δεν κλείνεις την ίδια μέρα", "μόνο αν είσαι τρελός κλείνεις την ίδια μέρα κλπ" (τρόπος έκφρασης που δε σπανίζει στο φόρουμ) - αντίθετα είπα ότι γενικά αποφεύγουμε τα connections ίδιας μέρας και ειδικά με μικρό χρονικό περιθώριο. Γιατί; Γιατί αν χαθεί η πτήση δεν έχεις δικαιώματα. Αυτό δεν είναι άποψή μου, είναι de facto.Προφανώς αυτή είναι μια δική σου άποψη που δεν είναι δυνατόν να ισχύει για όλους. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με πτήσεις της ίδιας μέρας. Καλό είναι να διευκρινίζουμε, γιατί κουράζει αφόρητα η κουβέντα για τα μη κονέκσιονς της ήζυ που επανέρχεται με κάθε ευκαιρία. Ευτυχώς δεν συμβαίνουν τα ίδια σε όλους μας και αυτό κάνει τη ταξιδιωτική ζωή μας ενδιαφέρουσα!!!
H μια μέρα έγινε μικρό χρονικό περιθώριο και τώρα έγινε μια ώρα! τι να πω, συνεχίστε να συμβάλλετε δημιουργικά στην πληροφόρηση των συμφορουμιτών...Προφανέστατα είναι δική μου άποψη, εφόσον εγώ τη γράφω και δεν τη συνέταξα δογματικά : "ΠΟΤΕ δεν κλείνεις την ίδια μέρα", "μόνο αν είσαι τρελός κλείνεις την ίδια μέρα κλπ" (τρόπος έκφρασης που δε σπανίζει στο φόρουμ) - αντίθετα είπα ότι γενικά αποφεύγουμε τα connections ίδιας μέρας και ειδικά με μικρό χρονικό περιθώριο. Γιατί; Γιατί αν χαθεί η πτήση δεν έχεις δικαιώματα. Αυτό δεν είναι άποψή μου, είναι de facto.
Αν τώρα πιστεύεις ότι δεν πρέπει να προειδοποιείται κάποιος ότι ρισκάρει να "κάνει την ταξιδιωτική του ζωή πιο ενδιαφέρουσα" με το να βάλει πχ connection μιας ώρας με δύο πτήσεις low cost, πάσο.
Ακριβώς όπως τα λέει ο marquis και, για να συνεχίσω τη σκέψη, γενικά αποφεύγουμενα βάζουμε δύο πτήσεις low cost την ίδια μέρα (ειδικά με μικρό χρονικό περιθώριο από τη μία πτήση στην άλλη)
Εντάξει, ας συνεχίσει ο καθένας να παραπληροφορεί όπως έχει ευχαρίστηση.H μια μέρα έγινε μικρό χρονικό περιθώριο και τώρα έγινε μια ώρα! τι να πω, συνεχίστε να συμβάλλετε δημιουργικά στην πληροφόρηση των συμφορουμιτών...
Νασαι καλά που μας το επιτρέπεις, αλλά ελπίζω να μην έχουν την ίδια γνώμη και οι διαχειριστές.Εντάξει, ας συνεχίσει ο καθένας να παραπληροφορεί όπως έχει ευχαρίστηση.
Ναι αλλα αν η επόμενη πτήση είναι την επόμενη μέρα, δε νομίζω ότι η easyjet θα πληρώσει και τη διαμονή, όπως θα έκανε οποιαδήποτε εταιρία προσφέρει κανονικές ανταποκρίσεις.Νασαι καλά που μας το επιτρέπεις, αλλά ελπίζω να μην έχουν την ίδια γνώμη και οι διαχειριστές.
Υ.Γ για το νέο εισητήριο και το κόστος που αναφέρει ο Τάβερ σημειώνω ότι σε περίπτωση που χάσεις την πτηση η ήζυ σε προωθεί στην επόμενη με τη διαφορά των 50 ευρώ. Φυσικά δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά δεν είναι για να σε πάρουν και τα κλάμματα.
Το πρώτο ασχολίαστο, δημιουργείς θέμα εκ του μη όντος οπότε το λήγω εγώ εφόσον δεν το λήγεις εσύ.Νασαι καλά που μας το επιτρέπεις, αλλά ελπίζω να μην έχουν την ίδια γνώμη και οι διαχειριστές.
Υ.Γ για το νέο εισητήριο και το κόστος που αναφέρει ο Τάβερ σημειώνω ότι σε περίπτωση που χάσεις την πτηση η ήζυ σε προωθεί στην επόμενη με τη διαφορά των 50 ευρώ. Φυσικά δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά δεν είναι για να σε πάρουν και τα κλάμματα.