HummingBird
Member
Το καταλαβαίνω αυτό που λες, απλώς μου κάνει εντύπωση το να μην μπορεί κάποιος να κανονίσει μόνος του και να υποχρεούται να πάει σε πρακτορείο. Ας αφήσουμε το παράδειγμα των 100 ατόμων στην άκρη, καθώς είναι ακραίο. Αν θέλαμε για παράδειγμα να πάμε στη Γαλλία 20-30 άτομα από το σεμινάριο φωτογραφίας, γιατί να μην το κανονίσουμε μόνοι μας αλλά να πρέπει να πάμε σε πρακτορείο (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).Mάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι τι λέω.
Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην και δεν έχουν καμία σχέση με το 1990 ή το 2000. Σήμερα για τα πάντα κόβονται αποδείξεις ή τιμολόγια. Πρέπει επίσης να υπάρχουν συμβάσεις. Επίσης ασφάλιση αστικής ευθύνης. Και για πληρωμές πάνω από 500 ευρώ, είναι απαραίτητη η συναλλαγή μέσω τράπεζας.
Αυτά δεν μπορείς εσύ να τα παρέχεις σε ένα προς ένα τα μέλη της μεγάλης και 100μελούς οικογένειας σου. Αν δεν τα παρέχεις θα πας φυλακή. Τόσο απλό. Γιαυτό πας σε έναν επαγγελματία που μπορεί να τα παρέχει και τελειώνεις.
Την ασφάλιση αστικής ευθύνης δεν την καταλαβαίνω, υποτίθεται ότι ο καθένας το αναλαμβάνει αυτό για τον εαυτό του (εφόσον μιλάμε για ενήλικες).
Κάτι μου λέει πως λέμε άλλο τώρα κι έχω μπερδευτεί.