• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

οικονομικοτερα με πρακτοριο ή μεσω internet

dmdoc

Member
Και όμως Απρ και Νοε είναι οι πιο βροχεροί μήνες...δυστυχώς.
Τσέκαρε και το acqua alta που πάλι συμβαίνει κυρίως Νοε.
Φίλε MJ,τον δικηγόρο του διαβόλου κάνω...για να είσαι σε εγρήγορση...
anews.nationalgeographic.com_news_2008_12_photogalleries_Venic334b75003cbbab540c73b222d1ace253.jpg

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Τι ειναι αυτο το acqua alta? Και αυτο τον Νοεμβριο συμβαινει?

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Το βρηκα οκ. Το κακο ειναι οτι συμβαινει Νοεμβρη ή Δεκεμβρη. Τα πιασαμε τα λεφτα μας!!!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Εμ, γι' αυτό λέμε να προλάβεις να πας να δεις την πόλη προτού βουλιάξει εντελώς!! Πάντως απ' ό,τι βλέπω εδώ,
The flooding caused by the acqua alta is not uniform throughout the city of Venice
και
a tide up to 90 cm. above sea level leaves Venice virtually unaffected.
Δηλαδή ναι, μπορεί όντως να πλημμυρίσει και απλώς να μην μπορείτε να κυκλοφορείτε σε μερικούς δρόμους.
Τέλος πάντων, καλύτερα σκέψου εσύ και κρίνε, απλώς επειδή κι εγώ είμαι ξεροκέφαλη και αν μου μπει κάτι στο μυαλό δε μου βγαίνει εύκολα, αν είχα αποφασίσει να πάω Νοέμβριο δε νομίζω ότι θα με πτοούσε κάτι τέτοιο.

Επίσης, για να γυρίσουμε στο αρχικό θέμα, θα έλεγα να κοιτάξεις για ξενοδοχείο μόνος σου αρχικά, υπάρχουν πολλές επιλογές, κι αυτό γιατί συνήθως τα πρακτορεία έχουν συγκεκριμένα προτεινόμενα και μόνο αν δυσκολευτείς να απευθυνθείς σε πρακτορείο. Νομίζω ότι για Νοέμβριο δε θα έχεις πρόβλημα να βρεις κάτι φτηνό. Η τιμή που βρίσκεις για 2 άτομα είναι γενικώς καλή.

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
Καλημέρα!
Παρόλα αυτά, τώρα με την κρίση βλέπω κάτι souper τιμές στα πρακτορεία :lol::lol: για προορισμούς σε Αμερική, Αφρική, Ασία και κάποιες ευρωπαικές χώρες που δεν με χαλάει καθόλου ο ξεναγός...τα έτοιμα μεταφορικά και το ξενοδοχείο!
Αλλά για Βενετία πηγαίνει κάποιος εύκολα και πιο φτηνά μόνος...πιστεύω! Έτσι το έκανα εγώ για Ρώμη και μου ήρθε μια χαρά-οικονομικά! 95 ευρώ πήγαινε-έλα με την easyJet.....η οποία πετάει και Βενετία!!!! Την έχω σαν επόμενο προορισμό....ελπίζω όχι πλυμμηρισμένη βέβαια :shock:

Kαλησπερα. Σκεφτομαι για ενα ταξιδακι στην Βενετια και εχω την εξης απορια. Εχω μια γνωστη που δουλευει σε ταξιδιωτικο γραφειο και δεν ξερω αν ειναι καλυτερο-οικονομικοτερο να μου κλεισει εκεινη το πακετο του ταξιδιου ή να το κλεισω εγω μεσω internet.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
η οποία πετάει και Βενετία!!!! Την έχω σαν επόμενο προορισμό....ελπίζω όχι πλυμμηρισμένη βέβαια :shock:
πεταει κατευθείαν απο αθήνα??

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
έχετε δίκιο..sorry! δεν ξέρω πώς μου είχε κάτσει η Βενετία...και ήμουν και απόλυτα σίγουρη :roll: τώρα μπήκα στο site της easyJet και είδα το Μιλάνο και ξενέρωσα..:shock::shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα