romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
καλέ τι φοβερές πλημμυροφωτογραφίες είναι αυτές!!
Εχω ακουσει και εγω για αυτα τα ξυλινα πεζοδρομια, ελπιζω φιλε να μην χρειαστει να τα περπατησωvenice floods 2010"
που σημαίνει ότι είναι έξω ο Νοέμβρης.
στα δυόμιση χρόνια που ταξίδευα εκεί, μόνο μια φορά πήρε το μάτι μου από την ΤV στην Πάτρα ότι πλημμύρισαν. Την μεθεπομένη που πήγαμε δεν υπήρχε πρόβλημα κυκλοφορίας. Είδαμε μόνο τα ξύλινα φορητά πεζοδρόμια μισό μέτρο από το έδαφος που τους εξυπηρετούσαν τις προηγούμενες μέρες. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιος μήνας ήταν.
όμως ακόμη και οι πλημμύρες είναι εμπειρία.....
Ευχαριστω για το κουραγιο nera. Ελπιζω οντως να μην πλυμμηριζει ευκολα.Δεν θα ηταν και φυσιολογικο αλλωστε. Ενα βημα πιο κοντα στην επιλογην του ΝοεμβριουΈχω ένα φίλο από τη Βενετία και όταν με ξεναγούσε εκεί μου έδειξε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου κάτι πάγκους και είπε πως καμιά φορά το χειμώνα πλημμυρίζει και τους στήνουν στη σειρά για να περπατούν εκεί πάνω. Εκείνοι δεν πτοούνται. Δε συμβαίνει σε κάθε βροχή φυσικά ούτε κάθε χρόνο απ' ό,τι μου έδωσε να καταλάβω. Και επίσης δεν πλημμυρίζουν όλοι οι δρόμοι της Βενετίας οπότε θα μπορείτε να κυκλοφορείτε με κάποιον τρόπο. Εγώ θα πήγαινα.
Βέβαια εδώ έτυχε πριν 1 ή 2 χρόνια και πλημμύρισε και ο Τίβερης, θέλω να πω μπορεί όντως να συμβεί κάτι απρόοπτο, αυτό όμως θεωρώ ότι ισχύει σε κάθε ταξίδι.