• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

οικονομικοτερα με πρακτοριο ή μεσω internet

dmdoc

Member
...και να σκεφτείς μου τις έβγαλε στην αναζήτηση "venice floods 2010"

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
το εχω σκεφτει ρε φιλαρακι (ετσι νομιζω τουλαχιστον;)) αλλα τωρα με αυτα που ειδα καταλαβαινεις. Ξερω γω θα πετυχω πανω σε πλυμμηρες? Τοσο ευκολα πλυμμηριζει η βενετια? Με μια απλη βροχη δεν νομιζω. Και ποσο κρατανε οι πλυμμηρες? Θα μου πεις τι ρωτας ρε μεγαλε. Ξερω γω τι να πω

dmdoc

Member
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους,χρειάζεσαι κ την άποψη κάποιου πιο έμπειρου.Σκοπός μου δεν είναι να σε αποτρέψω,αλλά να είσαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.Υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει,αν θέλω κάτι πάρα πολύ δεν με σταματάνε ούτε βροχές ούτε πλημμύρες ούτε τσουνάμια.Ακόμα και με καταδυτικό εξοπλισμό...εγώ θα πάω!!!!

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Ωραίες οι φωτογραφίες! Η λιγότερο τουριστική πλευρά της Βενετίας!

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Εχεις δικιο φιλε.Παντως θελω να παω και μαλιστα παρα πολυ. Απλα σκεφτομαι να μην σπασουν τα νευρα μου χαχα. Μπορει να βοηθησει καποιος οσον αφορα τις βροχες και τις πλυμμηρες? Ειναι συχνο φαινομενο? Πλυμμηριζει ευκολα?

dmdoc

Member
Επειδή είχα τον ίδιο καημό να πάω,και ιδίως πριν από μερικά χρόνια που λεγόταν οτι κυριολεκτικά θα βουλιάξει,έκανα υπομονή και τελικά ταξίδεψα πριν λίγο καιρό με 120?.3 μέρες μου ήταν αρκετές,και το ξενοδοχείο το βρήκα σε προσφορά.Σύνολο 320? το άτομο,σε high season σε 4* ξενοδοχείο.
Και πάλι...follow your heart

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Νομιζω οτι κλεινω περισσοτερο στο να παω τελικα τον Νοεμβριο. Εκτος αν εχει κανενας να προτεινει κατι...

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
venice floods 2010"

που σημαίνει ότι είναι έξω ο Νοέμβρης.

στα δυόμιση χρόνια που ταξίδευα εκεί, μόνο μια φορά πήρε το μάτι μου από την ΤV στην Πάτρα ότι πλημμύρισαν. Την μεθεπομένη που πήγαμε δεν υπήρχε πρόβλημα κυκλοφορίας. Είδαμε μόνο τα ξύλινα φορητά πεζοδρόμια μισό μέτρο από το έδαφος που τους εξυπηρετούσαν τις προηγούμενες μέρες. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιος μήνας ήταν.
όμως ακόμη και οι πλημμύρες είναι εμπειρία.....

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Έχω ένα φίλο από τη Βενετία και όταν με ξεναγούσε εκεί μου έδειξε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου κάτι πάγκους και είπε πως καμιά φορά το χειμώνα πλημμυρίζει και τους στήνουν στη σειρά για να περπατούν εκεί πάνω. Εκείνοι δεν πτοούνται. Δε συμβαίνει σε κάθε βροχή φυσικά ούτε κάθε χρόνο απ' ό,τι μου έδωσε να καταλάβω. Και επίσης δεν πλημμυρίζουν όλοι οι δρόμοι της Βενετίας οπότε θα μπορείτε να κυκλοφορείτε με κάποιον τρόπο. Εγώ θα πήγαινα.
Βέβαια εδώ έτυχε πριν 1 ή 2 χρόνια και πλημμύρισε και ο Τίβερης, θέλω να πω μπορεί όντως να συμβεί κάτι απρόοπτο, αυτό όμως θεωρώ ότι ισχύει σε κάθε ταξίδι.

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
venice floods 2010"

που σημαίνει ότι είναι έξω ο Νοέμβρης.

στα δυόμιση χρόνια που ταξίδευα εκεί, μόνο μια φορά πήρε το μάτι μου από την ΤV στην Πάτρα ότι πλημμύρισαν. Την μεθεπομένη που πήγαμε δεν υπήρχε πρόβλημα κυκλοφορίας. Είδαμε μόνο τα ξύλινα φορητά πεζοδρόμια μισό μέτρο από το έδαφος που τους εξυπηρετούσαν τις προηγούμενες μέρες. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιος μήνας ήταν.
όμως ακόμη και οι πλημμύρες είναι εμπειρία.....
Εχω ακουσει και εγω για αυτα τα ξυλινα πεζοδρομια, ελπιζω φιλε να μην χρειαστει να τα περπατησω:haha:

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Έχω ένα φίλο από τη Βενετία και όταν με ξεναγούσε εκεί μου έδειξε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου κάτι πάγκους και είπε πως καμιά φορά το χειμώνα πλημμυρίζει και τους στήνουν στη σειρά για να περπατούν εκεί πάνω. Εκείνοι δεν πτοούνται. Δε συμβαίνει σε κάθε βροχή φυσικά ούτε κάθε χρόνο απ' ό,τι μου έδωσε να καταλάβω. Και επίσης δεν πλημμυρίζουν όλοι οι δρόμοι της Βενετίας οπότε θα μπορείτε να κυκλοφορείτε με κάποιον τρόπο. Εγώ θα πήγαινα.
Βέβαια εδώ έτυχε πριν 1 ή 2 χρόνια και πλημμύρισε και ο Τίβερης, θέλω να πω μπορεί όντως να συμβεί κάτι απρόοπτο, αυτό όμως θεωρώ ότι ισχύει σε κάθε ταξίδι.
Ευχαριστω για το κουραγιο nera. Ελπιζω οντως να μην πλυμμηριζει ευκολα.Δεν θα ηταν και φυσιολογικο αλλωστε. Ενα βημα πιο κοντα στην επιλογην του Νοεμβριου:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα