οικογενειακές διακοπές

katerinoula

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ελληνικό νησί
Ταξίδι-Όνειρο
καραϊβική
Γεια σας! Είμαι καινούρια σ'όλο αυτό αλλά μου αρέσουν φοβερά τα ταξίδια ! Τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι θέλουμε με τον άντρα μου και τα παιδάκια μας (9 και 10 ετών) να πάμε σε κανένα νησάκι. Μένουμε Αθήνα και ψάχνουμε για οικονομικές διακοπές. Ελπίζω να μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος σ' αυτήν την αναζήτησή μου!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες !Για οικογενειακες διακοπες τι αλλο θα μπορουσα να σου προτεινω απο την αγαπημενη μου Ναξο.Ειναι νησι με χαρακτηρα οικογενειακο,ωραιες αμμουδερες παραλιες και καλο φαγητο.
Αλλες προτασεις τωρα αποτελουν και τα Επτανησα.
Η Λευκαδα εχει το πλεονεκτημα οτι δεν θελει καραβια.Κεφαλλονια και Ζακυνθος επισης μεγαλα νησια με πολλες επιλογες ,ωραιες παραλιες και ευκολη προσβαση .

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Katerinoula, Καλώς ήρθες στο travelstories.
Μην ανησυχείς όλο και κάτι θα βρεις αρκεί να το ψάξεις καλά.
Πάντως να θυμάσαι ότι για να σου έρθει όσο πιο οικονομικά γίνεται πρέπει να μείνεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα που ευτυχώς έχει ατελείωτα μέρη για να διαλέξεις.
Καλές διακοπές να έχετε.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Πολύ οικονομική επιλογή είναι η Εύβοια, όπου δεν υπάρχει κόστος μεταφοράς οχήματος και έχετε πολύ καλές επιλογές, ειδικά στο κατάφυτο Βόρειο τμήμα. Γενικά οι τιμές διατηρούνται σε λογικά πλαίσια γιατί η πληρότητα των καταλυμάτων κάθε χρόνο φτάνει στο 33% περίπου.
Επίσης οικονομικό νησί θα είναι για σας η Σκύρος, με πάρα πολύ μικρό κόστος μεταφοράς οχήματος και εισιτηρίου για το πλοίο από Κύμη. Ρίξε μια ματιά εδώ Ταξιδεύοντας στη Σκύρο Πτήσεις Πλοία Πληροφορίες Σκύρος και στην καρτέλα 'τιμές' του σάιτ εδώ Skyros Shipping Company,Skyros Island,Holidays in Skyros Greece,Greek Islands,Skiros.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα