giota1
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- αλασκα και σκανδιναβια
γεια σας.εχει ταξιδεψει κανει οδικως για αυστρια να μου δωσει πληροφοριες?
γράψε αν θέλεις πιο συγκεκριμένα τι πληροφοριες ψάχνεις γιατί έτσι είναι αόριστο....Εχω ταξιδέψει δυο φορες οδικώς Αυστρια αλλά και άλλα μέλη μπορούν σίγουρα να σου δώσουν πληροφοριες ,αν μας πεις τι σε ενδιαφέρει να μάθεις
Φαντάζομαι ότι θέλετε να πάτε μεσω Ιταλίας....Για όλα όσα ρωτάς θα κοιτάξεις εδω:θα ξεκινησουμε απο αμφισσα(νομος φωκιδας).ποσες ωρες ειναι μεχρι βιεννη?ποια ειναι η πιο ασφαλεστερη διαδρομη να ακολουθησουμε?απο χρηματικο τι παιζει?ευχαριστω για τη γρηγορη ανταποκριση.
δε εχουμε αποφασισει ακομα αλλα αν ειναι πιο ασφαλες απο κει τοτε οκ.να σε ρωτησω κατι ακομα αν ξερεις? αν κλεισω ξενοδοχειο απο booking.com ειναι οκ,οι τιμες που γραφει ισχυουν η θα παμε εκει και θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα?εσυ σε ποιο ειχες μεινει?thanksΦαντάζομαι ότι θέλετε να πάτε μεσω Ιταλίας....Για όλα όσα ρωτάς θα κοιτάξεις εδω:
ViaMichelin: Maps, route planner, route finder, UK maps, European maps, hotel booking, travel guides
δε εχουμε αποφασισει ακομα αλλα αν ειναι πιο ασφαλες απο κει τοτε οκ.να σε ρωτησω κατι ακομα αν ξερεις? αν κλεισω ξενοδοχειο απο booking.com ειναι οκ,οι τιμες που γραφει ισχυουν η θα παμε εκει και θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα?εσυ σε ποιο ειχες μεινει?thanks
ευχαριστω πολυ για τη βοηθειατο booking είναι απόλυτα ασφαλές για on line κρατήσεις.Εγώ το χρησιμοποιώ πάντα στα ταξίδια μου καθώς και παρα πολύς κόσμος εδώ στο φόρουμ αλλά και γενικότερα .....μην έχεις κανέναν ενδοιασμό.....φτανει να έχεις διαβάσει προσεκτικά τους όρους της κράτησης για να ξέρεις τι έχεις κλεισει....Γενικά τα ξενοδοχεια στη Βιέννη είναι ακριβά και ίσως σε συμφέρει να κλεισεις λίγο πιο έξω από το ιστορικό κέντρο και να χρησιμοποιείς τραμ...
Να αυτό που εμεινα εγω
Booking.com: hotel Eurostars Vienna, Vienna, Austria - 747 Guest reviews. Book your hotel now!
Για Αυστρία, Ουγγαρία χρειάζεσαι και δίπλωμα με λατινικούς χαρακτήρες αν δεν έχεις.ξερει κανεις αν χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο πρασινη καρτα και vinieta?