antonis_vouts
Member
γεια σε ολους (ειμαι καινουργιο μελος) ! εδω και καποιες μερες συζηταμε με οικογενειακο ζευγαρι ενα ταξιδι τον μαιο 12 μερων περιπου (10-11 νυχτες) μεχρι ιταλια διασχιζοντας τα βαλκανια. ενα πρωτο πλανο απο την πλευρα μας που προτεινουμε με πληροφοριες απο εδω του forum και απο γυρω γυρω, ειναι να παμε απο σκοπια και και να γυρισουμε απο δαλματικες ακτες μεχρι τελευταια διαμονη ιωαννινα! η αποριες μου ειναι 2, λογο οτι μου αρεσουν τα ορη και τα βουνα (αλπεις, δολομιτες) θα αξιζε να περασουμε για λιγο αυστρια (που ειναι ενα ονειρο μου για την ομορφια της, η καλυτερα αφου θα κανουμε διαμονη σε δολομιτες ειναι υπερβολη ? 2ον και πιο σημαντικο, εχει παει καποιος περιπου 10 μερες σχετικο ταξιδι ετσι ωστε να μου πει αν ειναι λιγες οι μερες (το οδικο ταξιδι εχει το κακο οτι μπορει και να βγεις εκτος προγραμματος για καποια πραγματα που μπορει να δεις και να τα επισκεφτεις τελευταια στιγμη? φανταζομαι οτι επειδη δεν θα εχουμε τα ιδια γουστα ολοι εχουμε υπολογισει, καποιες βασικες πολεις, λιμνες Plitvička Κροατία, λιμνη bled κροατια, καποια σπηλαια (δεκτες οποιεςσδηποτε αλλες προτασεις!) και στον κατεβασμο παραλιακες πολεις, ισως και μπανιο! παρακατω και ο χαρτης (4.354χιλ και 53ωρες συνολο! )
Last edited: