• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο ξενοδοχείο στο bayswater του λονδίνου

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
καλημέρα και πάλι!
θα ήθελα να μου πει κάποιος τη γνώμη του για την περιοχή bayswater΄στο λονδίνο. αποφάσισα τελικά να κλείσω στο ξενοδοχείο bayswater inn.
απ' οτι ειδα ειναι αρκετά καλό και πολύ οικονομικό.βρήκα το δύκλινο 226 για 3 βράδια, με πρωινό και δωρεάν ακύρωση. σε σχέση με τα υπόλοιπα ήταν πολύ φτηνό, αφού σκέφηκα μήπως δεν πάει κάτι καλά με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. σαν επιλογή, το bayswater ειναι καλή?

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλημέρα και πάλι!
θα ήθελα να μου πει κάποιος τη γνώμη του για την περιοχή bayswater΄στο λονδίνο. αποφάσισα τελικά να κλείσω στο ξενοδοχείο bayswater inn.
απ' οτι ειδα ειναι αρκετά καλό και πολύ οικονομικό.βρήκα το δύκλινο 226 για 3 βράδια, με πρωινό και δωρεάν ακύρωση. σε σχέση με τα υπόλοιπα ήταν πολύ φτηνό, αφού σκέφηκα μήπως δεν πάει κάτι καλά με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. σαν επιλογή, το bayswater ειναι καλή?
Μια χαρά περιοχή είναι,θα δείς και αρκετά ελληνικά μαγαζιά γιατί στην περιοχή αυτή μένουν αρκετοί Ελληνες(δε νομίζω να σ ενοχλεί αυτό),άλλωστε η μεγαλύτερη ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγ.Σοφίας βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που αναφέρεις.
Πολύ κοντά είναι το περίφημο Νottinf hill,το Ηyde park επίσης και από συγκοινωνίες tube, λεωφορεία και πας παντού.

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Το ξενοδοχείο μέτριο είναι, αλλά άμα το θέλεις για έναν ύπνο δεν υπάρχει πρόβλημα.
Η περιοχή όπως είπε και η romantic woman είναι κεντρική.

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Το πρωινό είναι ψιλοχάλια..., αλλά πολύ κοντά βρίσκεις ότι θέλεις.

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ευχαριστω πολύ κορίτσια! έτσι και αλλιώς, στο ξενοδοχείο έχω σκοπό να επιστρέφω μόνο το βράδυ για να κοιμάμαι. και δεν με πειράζει αν έχει πολλούς έλληνες η περιοχή. καλό δεν είναι αυτό? να ρωτήσω και κατι τελευταίο? επειδή δεν έχω πολύ χρόνο για να ψάξω στο forum, μπορείτε να μου πείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα που μπορώ να επισκεφθώ σε 3 μέρες?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα