• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

νινα!

nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
παραλια!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
γεια σας και απο μενα!

η αληθεια ειναι οτι μου εχετε κανει απιστευτη παρεα απο την στιγμη που σας ανακαλυψα!σας ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες που ηδη μου εχετε δωσει!ετοιμαζομαι για ινδια και εχει πεσει πολυ διαβασμα....

panpan

Member
γεια σας και απο μενα!

η αληθεια ειναι οτι μου εχετε κανει απιστευτη παρεα απο την στιγμη που σας ανακαλυψα!σας ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες που ηδη μου εχετε δωσει!ετοιμαζομαι για ινδια και εχει πεσει πολυ διαβασμα....
γεια σου ,εχει πολυ πραγμα για διαβασμα εδω

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες!Καλά να περάσεις στην Ινδία!Όντως θα βρεις μπόλικο υλικό εδώ!

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες!!!!!
Καλή προετοιμασία να έχεις, τελευταία σκεφτόμουν αρκετά και την Ινδία...πριν αποφασίσω Μαρόκο, γιατί νομίζω η Ινδία θέλει περισσότερες μέρες απο 8...

nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
παραλια!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
και το μαροκο δεν ακουγεται καθολου ασχημο για 8 μερες!!δεν προλαβαινω να διαβαζω σε αυτο το φορουμ ειναι η αληθεια!!!:p

varioAthens

Member
Καλωσόρισες nina!!! :)
H Iνδία "παίζει" πολύ αυτό τον καιρό στο φόρουμ! Θα βρείς πολλές πληροφορίες!!!

nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
παραλια!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
ευχαριστω για τις ευχες!
christo με ξενυχτησες εψες αλλα αξιζε τον κοπο...πρεπει να ανοιξω σε αλλο τοπικ τις αποριουλες μου ή μπορω και απο δω?

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
καλως ηρθες στην παρεα μας...
πολυ ενδιαφερον ο επομενος προορισμος κ πραγματικα εχουμε πολλους ινδοπληκτους προθυμους να λυσουν αποριες σου εφ΄οσον μπορουν...

θα πρεπει να ανοιξεις αλλο τοπικ για τυχον αποριες, για να ανταποκριθουν κ οσοι μπορουν να βοηθησουν...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom