• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

νεο μελος!

bitter almond

New Member
καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, μου αρέσουν πολυ τα ταξίδια (και σε ποιον δεν αρέσουν!!!) το forum το βρήκα ψαχνωντας πληροφοριες για Τοσκάνη... δεν εχω πάει σε αρκετα μέρη αλλα ενα απο τα ονειρα μου ειναι καθε χειμωνα να πηγαινω και σε νεο προορισμο ... (τα καλοκαιρια δυστηχως εργαζομαι σκληρά και δεν μπορώ) εχω κανει τον γύρω της νότιας Ισπανίας, εχω πάει Ρώμη και Κωσταντινουπολη. με την καινουργια χρονιά λεω να παω Τοσκάνη... εσεις τι λετε? αξιζει?

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες!καλά ταξίδια,όσον αφορά την Τοσκάνη αξίζει με χίλια!!!:clap:και αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρείς πολλές σχετικές πληροφορίες.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες.

Μην ψάχνεις γενικά για Τοσκάνη. Ψάξε καλύτερα με πόλεις της Τοσκάνης. Θα βρεις περισσότερες πληροφορίες έτσι.

(Πολύ ζήτηση βλέπω έχει η Ιταλία σήμερα!)

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες!!
Φύσικα αξίζει!! Αν και για όποιο μέρος και να με ρωτούσες εμένα, το ίδιο θα έλεγα... :rolleyes:

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ειναι ερωτηση αυτη; Η Τοσκανη ειναι υπεροχη. Καλως ηρθες και καλα ταξιδια

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες! Σίγουρα κάθε μέρος αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία που αξίζει! Εγώ όπου και να ταξιδέψω αποφεύγω να κάνω συγκρίσεις, διότι το κάθε μέρος έχει τη δική του φυσιογνωμία! Η Τοσκάνη είναι υπέροχη! Θα σου πρότεινα να πας προς την άνοιξη! Αν θέλεις φτιάξε και το χάρτη σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom