• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

νεο αιμα

outrunner

New Member
Επόμενο Ταξίδι
σουηδια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
Γεια χαρα σε ολους.ειμαι νεο μελος στο φορουμ,κολλημενος και εγω με τα ταξιδια.Θελω να χαιρετισω ολα τα παιδια που βρισκονται εδω και μοιραζονται το ιδιο παθος.ειμαι 36 ετων,ασχολουμαι με γραφικες τεχνες,και ταξιδευω οποτε μπορω.Παλιοτερα με μεγαλυτερη συχνοτητα,μιας και τα πραγματα δυσκολευουν οσο περνα ο καιρος,λογω κρισης.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλως ηλθες...και καλα ταξιδια οταν με το καλο τελειωσει αυτο το μαρτυριο !

outrunner

New Member
Επόμενο Ταξίδι
σουηδια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
Να σαι καλα LULLU.το ιδιο ευχομαι σε ολους,και που θα παει..θα τελειωσει..

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ορισες. Και εμεις περιμενουμε να τελειωσει... Αντε να δουμε...

outrunner

New Member
Επόμενο Ταξίδι
σουηδια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
ερωτηση για αεροδρομιο φρανκφουρτης

Γεια και χαρα σε ολους.σαν νεος στο φορουμ εχω μια ερωτηση και ισως καποιος με βοηθησει.Τελος απριλη θα επισκεφθω για δευτερη φορα την σουηδια.στην πτηση μου προς γκετεμποργκ εχω 5ωρη αναμονη στην φρανκφουρτη,το ιδιο και στην επιστροφη.ειναι η πρωτη φορα που εχω τοσες ωρες αναμονη περιμενοντας την ανταποκριση.θα ηθελα σε αυτες της ωρες να πηγαινα μεχρι την πολη της φρανκφουρτης μιας και η αποσταση απο το αεροδρομιο μεχρι το κεντρο ειναι 12χλμ με το τρενο.θελω να ρωτησω αν εχει κανει κανεις κατι παρομοιο,αν προλαβαινω στις 5 ωρες αναμονη να κανω μια βολτα1-2 ωρες στο κεντρο της πολης η θα ηταν φρονιμο να κατσω στο αεροδρομιο.επισης θα εχω προβλημα κατα την επιστροφη στο αεροδρομιο,δηλαδη παλι ελεγχος,διαβατηρια checkin κτλ?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Γεια και χαρα σε ολους.σαν νεος στο φορουμ εχω μια ερωτηση και ισως καποιος με βοηθησει.Τελος απριλη θα επισκεφθω για δευτερη φορα την σουηδια.στην πτηση μου προς γκετεμποργκ εχω 5ωρη αναμονη στην φρανκφουρτη,το ιδιο και στην επιστροφη.ειναι η πρωτη φορα που εχω τοσες ωρες αναμονη περιμενοντας την ανταποκριση.θα ηθελα σε αυτες της ωρες να πηγαινα μεχρι την πολη της φρανκφουρτης μιας και η αποσταση απο το αεροδρομιο μεχρι το κεντρο ειναι 12χλμ με το τρενο.θελω να ρωτησω αν εχει κανει κανεις κατι παρομοιο,αν προλαβαινω στις 5 ωρες αναμονη να κανω μια βολτα1-2 ωρες στο κεντρο της πολης η θα ηταν φρονιμο να κατσω στο αεροδρομιο.επισης θα εχω προβλημα κατα την επιστροφη στο αεροδρομιο,δηλαδη παλι ελεγχος,διαβατηρια checkin κτλ?

Kαλώς ήρθες!
Προλαβαίνεις άνετα να βγεις για βόλτα, το έχω κάνει 2 φορές. Κανένα πρόβλημα κατά την επιστροφή στο αεροδρόμιο, πηγαίνεις κατευθείαν στην πύλη επιβίβασης (θα έχεις ήδη πάρει από πριν το boarding pass).
Δες και τα παρακάτω θέματα:
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...%F2-%F6%F1%E1%ED%EA%F6%EF%F5%F1%F4%E7%F2.html

http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...F3%F4%EF-fra-%F0%F1%EF%F4%E1%F3%E5%E9%F2.html

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
καλωσήρθες!!! καλά ταξίδια!

outrunner

New Member
Επόμενο Ταξίδι
σουηδια
Ταξίδι-Όνειρο
περου
καλως σας βρηκα παιδια..earth citizen ευχαριστω πολυ για την βοηθεια,ψηνομαι να κατεβω τελικα.εχω μαζεψει οτι πληροφορια χρειαζεται για την μεταφορα μου απο αεροδρομιο fra εως κεντρο και αντιστροφα.ελπιζω να μου βγει ενα 2ωρακι βολτιτσα..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom