varioAthens
Member
εντάξει, θα το κάνω varioΛάρισα!
Μπράβο, έτσι θα τους παραπλανήσεις...εντάξει, θα το κάνω varioΛάρισα!
έλιωσα....Μην του βαζεις ιδεες... αν κανει κατι παρομοιο βλεπω τη μανα του να τον αναζητα στην Αγγελικη και τιτλος απο κατω: "Γνωστο ταξιδιωτικο φορουμ εμπλεκεται στην εξαφανιση του 24χρονου".
Εγώ βρήκα 125ε (χωρίς βαλίτσα) easyjet 4/5-8/5. Για ψάχτο λίγο καλύτερα.καλημέρααα,
τελικά το έψησα για barcelona ... έψαξα για τιμές για εισητήρια και βρήκα 30/4 - 3/5 με την aegean 194 ευρώ ... υπάρχει τίποτα πιο φθηνό? γιατί εγώ δεν βρήκα κάτι άλλο...
αν έχετε και ιδέες για ξενοδοχεία στο κέντρο let me know ...
ευχαριστώ παιδιά...
ps:
έλιωσα....
Εσυ η ανωτερω που ειπαμε οτι μενεις;
(εμ αφου ειπες οτι σου αρεσε αυτη η ιδιεα του Sprom,να δουμε τι θα λες αν τη βιωσεις στο πετσι σου!)
η easyjet δεν έχει από Αθήνα για Βαρκελώνη.... τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα εγώ μπαίνοντας στην κεντρική σελίδα της και ψάχνοντας πτήσεις από αθήνα// οι μόνοι δυνατοί προορισμοί είναι berlin,london,endiburgh,manchester,milan,paris και rome. . . :roll:Εγώ βρήκα 125ε (χωρίς βαλίτσα) easyjet 4/5-8/5. Για ψάχτο λίγο καλύτερα.
ωραία θα είναι και εγώ το πιστεύω αλλά όπως είπες και εσύ θα είναι ψιλοακριβά τα εισητήρια ... το ίδιο συμβαίνει και με Λονδίνο .. και επειδή πιστεύω ότι η Βαρκελώνη πρέπει να είναι απο τις must επιλογές λέω να πάω εκεί...Άμστερνταμ? πώς και δεν έπεσε η all time classic πρόταση για μοναχικούς 24άριδες που θέλουν να ξε...σουν? ξεσαλώσουν. Αν και δε νομίζω να βρεις φθηνά αεροπορικά (όποτε έχω πάει τη σκάω τη 250άρα). είναι μικρή πόλη, εύκολη (καμιά φορά βέβαια διαστέλεται και δυσκολεύει) με ωραίες βόλτες, παίζουν και κανά δυο μουσεία της προκοπής, παζάρια με λέλουλουδα/αλαντικά/βιβλία, κανάλια, σοκάκια, πάρκα (Vodel) κτλ κτλ... μια χαρά μου φαίνεται για 3-4 μέρες.