Άμα είναι ορμονικό το θέμα, εγώ προτείνω να πας... καλύτερα όμως να μείνεις κάποιες μέρες -όχι αυθημερόν- για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναέχεις σύντομα παρόμοια διαταραχή...για να μου φύγει η κ-λα και να σπάσω επιτέλους την παρθενιά
Γιατι το λες αυτο; Τοσος κοσμος, τοσες παρεες, πολλοι Ελληνες (οχι μονο ζευγαρακια) αν ειναι λιγο κοινωνικος θα βρει παρεα για την επομενη μερα ισως, για μια νυχτερινη εξοδο κτλ.απλώς η κλίμακα της πόλης, το κλίμα, και οι συνήθειες στη διασκέδαση δεν μου ταιριάζουν για ένα μοναχικό ταξιδιώτη.
To μέλος το ρώτησες??? :roll:Μου ήρθε τώρα μια καταπληκτική ιδέα!
Γιατί δεν διαλέγεις ένα μέρος όπου να ζει κάποιο μέλος του φόρουμ; Έτσι, μπορείς ανά πάσα στιγμή να του φορτωθείς, να σε ξεναγήσει, να σε βγάλει έξω μπουρου μπουρου μπουρου!
Νομίζω ότι ο ZephX είναι κάτοικος Λονδίνου. Ήρθε η ώρα του, λοιπόν. Αχαχαχαχαχαχ Ελπίζω μόνο να μην διαβάσει αυτό που έγραψα
Μα, εκεί ακριβώς έγκειται και η σατανική πτυχή του σχεδίου μου. Πώς με βρίσκεις; Θα σου πρότεινα, για αρχή, να αλλάξεις το nick σου σε κάτι που να μην προδίδει ότι κατοικείς στην Αθήνα, διότι... τα ξενοδοχεία έχουν γίνει πολύ ακριβά τελευταία.:shark:To μέλος το ρώτησες??? :roll: