Μονη τελειως θα το σκεφτομουν, αλλα αν μπεις σε καποιο γκρουπ γιατι οχι.Εχω δει πολλους που το κανουν.και εδω τιθεται ενα μεγαλο ερωτημα, καλα για ενα τριημερο και καπου κοντα πας μονος σου, σε ενα μακρινο προορισμο και για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα πας μονος σου αν δεν μπορεις να βρεις παρεα?????
Κι αν εσύ θέλεις να πας κάπου τόοοσο πολύ και κανείς δεν ακολουθεί, θα μετανιώνεις μετά επειδή δεν βρήκες παρέα; Πας και παραπάς. Με μια υποτυπώδη οργάνωση, καλή ψυχολογία και διάθεση φυσικά πας και μόνος και για αρκετές ημέρες. Όλα φυσικά εξαρτώνται από τι ταξιδιώτης είσαι αλλά και χαρακτήρας.και εδω τιθεται ενα μεγαλο ερωτημα, καλα για ενα τριημερο και καπου κοντα πας μονος σου, σε ενα μακρινο προορισμο και για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα πας μονος σου αν δεν μπορεις να βρεις παρεα?????
καλή σκέψη αλλά για πρώτο πρώτο ταξίδι ε όπως και να το κάνεις προηγείται η Βαρκελώνη... (ασε που έχει και μισή τιμή το εισητήριο σε σχέση με τον Άμστερνταμ... )χτυπα ενα αμστερνταμ ουτε που θα το καταλαβεις οτι εισαι μονος!!!
και αν δεν έχει ανακαλύψει ακόμα τι ταξιδιώτης είσαι? θέλω να πω όπως και να το κάνεις δεν είναι το ίδιο σαν να πέρνεις το αυτοκίνητο σου και να πηγαίνεις κάπου με παρέα την μουσική και μόνο. εκεί παλεύεται... τώρα μόνος στο εξωτερικό .. για δύο-τρεις μέρες να μου πεις παλεύεται.. δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος ..Όλα φυσικά εξαρτώνται από τι ταξιδιώτης είσαι αλλά και χαρακτήρας.
θα πάρουμε και κανα δύο ακόμα από δω μέσα και θα πάμε στον mat_lZ ομαδικώς στο Βερολίνο... εκει γράφει ότι μένει....παμε μαζι..........