• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

νέο μέλος με προβληματισμούς!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κάπως έτσι μπερδεύονται και οι δικαστές και αφήνουν τον Ψωμιάδη ελεύθερο.
Εσύ μπλέκεις τους πολιτικούς κρατουμένους με τους ανέργους... :D

Επόμενο Ταξίδι
Ταυλανδη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα(Shenzhen),Ιαπωνια
Και εγω θα σου προτεινα να την κάνεις αυτη την κίνηση και που ξερεις μπορει να σου βγει σε καλο το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εμπλουτισεις τις εμπειριες σου γι αυτο κανε αυτο που νιώθεις έτσι και αλλιως ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΩΡΑΙΑ, εγω πάντως απο εβδομαδα θα αρχίσω να αφηνω το βιογραφικο μου σε Πακιστανους στα φαναρια και αν ειναι θα με ειδοποιησουν.!!!

pipisermioni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα-Βερολίνο-Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Λοιπόν σήμερα ήμουν στον ΟΑΕΔ και το επιβεβαίωσα, μπορώ να μεταφέρω το δικαίωμα μου να πάρω το ταμείο απο μία χώρα της ΕΕ (αν και μου είπαν ότι οι Σκανδιναβοί κάνουν πολλές φορές τσαλιμάκια). Τέλος πάντων μπορείς λέει να το μεταφέρεις για 2 μήνες μόνο, μετά θα πρέπει να επιστρέψεις και το τρίτο ταμείο να το πάρεις απο Ελλάδα αφου θα έχεις έρθει να μεταφέρεις πάλι τα χαρτιά σου εδώ. Άτυπα βέβαια μπορείς να ξανα φύγεις για 60 ημέρες και να πάρεις τους 2 μήνες μαζί. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν σε ποιο φορέα να πας ούτως ώστε να κάνεις τα χαρτιά σου εκεί. Δηλαδή εγώ που το σκέφτομαι για Βερολίνο δεν ξέρω σε ποιά υπηρεσία να απευθυνθώ για να κάνω την αίτηση να παρουσιάζομαι εκεί για να μπαίνουν τα λεφτά στην τράπεζα....

Borealis

Member
Τελικά μου στείλανε και μένα με μειλ όλες τις υπηρεσίας εργασίας για την Γερμανία και τον αντίστοιχο ΟΑΕΔ. Δεν κατάλαβα ακόμη τι γινεται με μεταφράσεις.

pipisermioni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα-Βερολίνο-Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τελικά μου στείλανε και μένα με μειλ όλες τις υπηρεσίας εργασίας για την Γερμανία και τον αντίστοιχο ΟΑΕΔ. Δεν κατάλαβα ακόμη τι γινεται με μεταφράσεις.
είναι εύκολο να μου προωθήσεις το e-mail που σου έστειλαν??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom