• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

νέα στην παρεα σας!!!

elbono

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
?????
καλησπερα !απο μια καινουργια!θα ηθελα τα φωτα σας...λατρευω τα ταξιδια και οσο μπορω ταξιδευω!επομενος προορισμος μιλανο -φλωρεντια λοιπον!τον αυγουστο!:)

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Καλώς ήρθες!!!

Μιλάνο είχα πάει πέρυσι αρχές αυγούστου και γω για 3 μέρες.
Σαν πόλη δεν μου άρεσε τρελά + ότι είχε απίστευτη ζέστη τότε σε συνδιασμό με πολύ υγρασία. Αξίζει να πας από Duomo και μια βόλτα στα στενάκια εκεί. Έχει και ένα μεγάλο εμπορικό εκεί με καφετέρια στη ταράτσα όπου θα πιείς καλό καφεδάκι με υπέροχη θέα. 2 λεπτά απο κεί είναι κ η Σκάλα του Μιλάνου. Να πας μια βόλτα απο το κάστρο όπου έχει υπέροχο πάρκο για περπάτημα και άραγμα (αρκετά κοντά στο κέντρο με στάση μετρό απέξω). Αν θες να δείς τον Μυστικό Δείπνο του Leonardo da Vinci πρέπει να έχεις κάνει κράτηση μέρες πριν. Το ξενοδοχείο μας ήταν ένα στενό απο το κεντρικό σταθμό των τρένων κ ήταν αρκετά βολικό σημείο (χρειαστήκαμε μόνο ένα ταξί για επιστροφή απο νυκτερινή έξοδο).Το μετρό είναι αρκετά βολικό. Επισης αν έχεις μέρες θα σου έλεγα να πας με το τρένο προς στο Como. Αν θυμάμαι καλά λιγότερο απο ώρα απόσταση και αξίζει πόλυ να πας για μονοήμερη. Γραφική και όμορφη πόλη. Πίστευω 2 μέρες για μιλάνο και μία για Como είναι υπεραρκετές.
Φλωρεντία αρκτετά όμορφη πόλη, υπερβολικός τουρισμός (ήμουν φέτος το Πάσχα). Σε 2 μέρες προλαβαίνεις να τη γυρίσεις άνετα. Επίσης από εκεί θα σου πρότεινα μια μονοήμερη στη Pisa (μια ώρα με το τρένο).

Αυτά σε γενικές γραμμές, ότι θες πιο συγκεκριμένα εδώ είμαστε!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες!
Φωτα για τη γειτονα χωρα δεν εχω να σου δωσω , υπαρχουν ομως καποιες πληροφοριες στο σαιτ , οποτε καλο ψαξιμο και καλο ταξιδι!
Οποτε μπορεις φιαξε τον ταξιδιωτικο σου χαρτη.

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
elbono καλως ορισες!
καλα βλεπω την φωτο απο το παλιο λιμανι στα χανια?
εισαι απο χανια η' απλα ηρθες διακοπες???
πληροφοριες για το μιλανο μπολικες!ψαξε τον προορισμο!

elbono

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
?????
σας ευχαριστω για τη θερμη υποδοχη!κ για τις πληροφοριες...μαλλον θα χρειαστω και αλλες καθοτι σας βρισκω διαβασμενους!δεν ειμαι απο χανια αλλα ειχα παει για 10 μερες κ τα ερωτευτηκα!σας χαιρετω απο την ομορφη Δραμα!:D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
σας ευχαριστω για τη θερμη υποδοχη!κ για τις πληροφοριες...μαλλον θα χρειαστω και αλλες καθοτι σας βρισκω διαβασμενους!δεν ειμαι απο χανια αλλα ειχα παει για 10 μερες κ τα ερωτευτηκα!σας χαιρετω απο την ομορφη Δραμα!:D
καλώς όρισες βορειοελλαδίτισα:clap:!καλά ταξίδια!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
καλό ταξίδι και καλώς ήλθες στη παρέα μας:clap:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Kαλως ήρθες και από μένα. Και για Φλωρεντία υπάρχουν πολλές πληροφορίες καθώς πολλά μέλη ταξίδεψαν η ετοιμάζονται να ταξιδέψουν εκεί.Για να σε βοηθήσω, πάτα αναζήτηση στη μπλε μπάρα γράψε Φλωρεντία και θα βρεις πολλά. Ενδεικτικά διάβασε το προσφατο θέμα http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/5129-4%DE%EC%E5%F1%EF-%F3%E5-%F6%EB%F9%F1%E5%ED%F4%DF%E1.html
Διάβασε τα και για ό, τι παραπάνω εδώ είμαστε.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
welcome!

μόλις-μόλις γύρισα από φλωρεντία και πολύ σύντομα θα γράψω εντυπώσεις! :)

παρ' όλα αυτά και στο thread που προτεινε ο dik-7 θα βρεις πολύ καλά tips-ακια!

για μιλάνο κοίτα και την ιστορία της marydim που λέει τα πάντα για την πόλη! ;)

elbono

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
?????
αγαπητα μελη!θελω τα φωτα σας για οσυς γνωριζουν!τις ημερες που θα μεινουμε φλωρεντια(5ημερες) λεγαμε να νοικιασουμε 2 μερες αυτοκινητο.Να κανω κρατηση απο ιντερνετ ή να νοικιασω απο εκει?και οποιος εχει πληροφοριες για οινοποιεια στην περιοχη της τοσκανης θα μου ηταν παρα πολυ χρησιμες!merci!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα