Έκανες την getxowoman φίλο?χαιρομαι φιλε μου
Γιατί είσαι τόσο μελαγχολικός;Ψάξε για καμιά καλή ταξιδιάρα ψυχή να σε συντροφεύει στις περιπέτειές σου!Μπες στο νετ να βρεις προσφορές σε εισιτήρια και ξενοδοχεία και ξεκίνα!Think positive! Το ξέρω πως η μοναξιά δεν παλεύεται!καλησπερα παιδια πολυ καλη η ιδεα σας και θα ηθελα να με ενημερωσετε πως ακριβως γινεται το ολο θεμα γιατι θελω να φυγω οχι τωρα αλλα χθες...
εχεις δικιο αλλα που ειναι αυτη η παρεα και ξερεις κατι οταν εισαι καθημερινα μονος οταν πας καπου παλι μονος πιστευω οτι θα σε ριξει παρολο οτι θα δεις κατι νεο[/quote
Μπές στο γκρούπ "ανεξάρτητοι ταξιδιώτες"και ρίξε μια ματιά σε συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω από το θέμα της έλλειψης παρέας που θίγεις...έχει ενδιαφέρον να διαβάσεις απόψεις και άλλων μελών σχετικά...
Ο προβληματισμός σου πάντως είναι ανθρώπινος και φυσιολογικός...
Σκέψου ακόμα και την"λύση"του να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα πρακτορείου ,ένα γκρούπ δηλ,γιατί όχι;αν η ανάγκη σου για ταξίδι είναι μεγάλη και δε βρίσκεις παρέα,μπορεί μεν να υπάρχουν αρνητικά σε ταξίδια με γκρούπ αλλά μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί όμορφα και να κάνεις γνωριμίες...,μην απορρίπτεις την ιδέα.
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δε θα πήγαινα κάπου μόνη, για το λόγο οτι η χαρά και η ευχαρίστηση που ζεις σε ένα ταξίδι δεν προέρχεται μόνο από τις νέες παραστάσεις που βλέπεις, αλλά και από το χαβαλέ που γίνεται με την παρέα σου. Εάν είχα φτάσει να κάνω ένα ταξίδι μόνη μου, που ακόμη δεν το έχω κάνει, θα πήγαινα με γκρουπ, όπου υπάρχουν και άλλα μοναχικά άτομα και τις περισσότερες δρασητριότητες τις κάνεις σαν γκρουπ. Αυτή είναι η άποψή μου. Βέβαια το τι θα αποφασίσεις εξαρτάται και από τη δική σου ιδιοσυγκρασία. Μπορείς επίσης να βρεις μέσα από το φόρουμ και άλλους φίλους που θέλουν να ταξιδέψουν και είναι μόνοι τους και έτσι να κανονίστε κάτι μαζί.εχεις δικιο αλλα που ειναι αυτη η παρεα και ξερεις κατι οταν εισαι καθημερινα μονος οταν πας καπου παλι μονος πιστευω οτι θα σε ριξει παρολο οτι θα δεις κατι νεο
εχεις δικιο αλλα που ειναι αυτη η παρεα και ξερεις κατι οταν εισαι καθημερινα μονος οταν πας καπου παλι μονος πιστευω οτι θα σε ριξει παρολο οτι θα δεις κατι νεο