• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

μοναξια μεγαλη

cave

Member
:(καλησπερα παιδια πολυ καλη η ιδεα σας και θα ηθελα να με ενημερωσετε πως ακριβως γινεται το ολο θεμα γιατι θελω να φυγω οχι τωρα αλλα χθες...

getxowoman

Member
Για χτες επρεπε να ειχες ηδη βγαλει τικετ, τωρα για την επομενη βδομαδα δε σου προτεινω να βγαλεις τικετ, διοτι πολλες απεργιες θα παιξουν, μια στις 24 φλεβαρη, μια που κανει η λουφτ, και δε ξερω αν παιχτει καμια αλλη!

Καλως ηρθες και εδω μεσα θα κανεις καθημερινα ταξιδια!!!

cave

Member
χαιρομαι φιλε μου αλλα εχω αναγκη να βρω παρεουλα να παω καπου οποσδηποτε εχω σκασει

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Γιατί δεν πας μόνος σου; Βρες έναν βολικό προορισμό, βρες τις ημερομηνίες που σου ταιριάζουν και έφυγες!!!! Όσο για παρέα μην σε νοιάζει, όπου και να πας αν είσαι λίγο ανοιχτός, βρίσκεις συνταξιδιώτες για παρέα.

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
:(καλησπερα παιδια πολυ καλη η ιδεα σας και θα ηθελα να με ενημερωσετε πως ακριβως γινεται το ολο θεμα γιατι θελω να φυγω οχι τωρα αλλα χθες...
Γιατί είσαι τόσο μελαγχολικός;Ψάξε για καμιά καλή ταξιδιάρα ψυχή να σε συντροφεύει στις περιπέτειές σου!Μπες στο νετ να βρεις προσφορές σε εισιτήρια και ξενοδοχεία και ξεκίνα!Think positive! Το ξέρω πως η μοναξιά δεν παλεύεται!:p

cave

Member
εχεις δικιο αλλα που ειναι αυτη η παρεα και ξερεις κατι οταν εισαι καθημερινα μονος οταν πας καπου παλι μονος πιστευω οτι θα σε ριξει παρολο οτι θα δεις κατι νεο

sophia_det

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία
Μπορείς να πας με γκρουπ/πρακτορείο. Έχουν αναφερθεί στο φόρουμ και ξένα πρακτορεία και ελληνικά, που οργανώνουν ενδιαφέρουσες εκδρομές...εξαρτάται βέβαια που θες να πας..π.χ. Ευρώπη, και μόνο που θα μείνεις σε hostel, μπορείς να γνωρίσεις 10 άτομα.

και γω , αν δεν κάτσει η παρέα για Πάσχα, θα πάω μόνη μου.

εξάλλου και οι άνθρωποι που γνωρίζουμε στα ταξίδια μας, αποτελούν σημαντικό κομμάτι του :)

δες και εδώ κάποιες πληροφορίες...
http://www.travelstories.gr/groups/...%F4%EF%E9-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%F4%E5%F2.html

http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...E1%F1%E5%E1-%E3%E9%E1-%F4%E1%EE%E9%E4%E9.html

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
εχεις δικιο αλλα που ειναι αυτη η παρεα και ξερεις κατι οταν εισαι καθημερινα μονος οταν πας καπου παλι μονος πιστευω οτι θα σε ριξει παρολο οτι θα δεις κατι νεο[/quote

Μπές στο γκρούπ "ανεξάρτητοι ταξιδιώτες"και ρίξε μια ματιά σε συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω από το θέμα της έλλειψης παρέας που θίγεις...έχει ενδιαφέρον να διαβάσεις απόψεις και άλλων μελών σχετικά...
Ο προβληματισμός σου πάντως είναι ανθρώπινος και φυσιολογικός...
Σκέψου ακόμα και την"λύση"του να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα πρακτορείου ,ένα γκρούπ δηλ,γιατί όχι;αν η ανάγκη σου για ταξίδι είναι μεγάλη και δε βρίσκεις παρέα,μπορεί μεν να υπάρχουν αρνητικά σε ταξίδια με γκρούπ αλλά μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί όμορφα και να κάνεις γνωριμίες...,μην απορρίπτεις την ιδέα.

black hawk

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
με το αυτ/νητο γυρο ευρωπ
αν εχεις χρονο για ταξιδι καντο και ολλα τα αλλα θα ερθουν μονα τους:lol:

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
εχεις δικιο αλλα που ειναι αυτη η παρεα και ξερεις κατι οταν εισαι καθημερινα μονος οταν πας καπου παλι μονος πιστευω οτι θα σε ριξει παρολο οτι θα δεις κατι νεο
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δε θα πήγαινα κάπου μόνη, για το λόγο οτι η χαρά και η ευχαρίστηση που ζεις σε ένα ταξίδι δεν προέρχεται μόνο από τις νέες παραστάσεις που βλέπεις, αλλά και από το χαβαλέ που γίνεται με την παρέα σου. Εάν είχα φτάσει να κάνω ένα ταξίδι μόνη μου, που ακόμη δεν το έχω κάνει, θα πήγαινα με γκρουπ, όπου υπάρχουν και άλλα μοναχικά άτομα και τις περισσότερες δρασητριότητες τις κάνεις σαν γκρουπ. Αυτή είναι η άποψή μου. Βέβαια το τι θα αποφασίσεις εξαρτάται και από τη δική σου ιδιοσυγκρασία. Μπορείς επίσης να βρεις μέσα από το φόρουμ και άλλους φίλους που θέλουν να ταξιδέψουν και είναι μόνοι τους και έτσι να κανονίστε κάτι μαζί.

fwteini faux

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πλατάνια
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή

Καλησπερα και καλως ηρθες!
Βασικα, νομιζω οτι σε καταλαβαινω απολυτα. Η μοναξια και ειδικα η κατ' επιλογη, ειναι περιεργο πραγμα. Μερικες φορες ομορφο.. Αλλα οταν αυτο γινεται συνηθεια που καταντα αναγκη, ειναι προβλημα. Κ εγω θελω πολυ να κανω ταξιδια ολομοναχη ομως σκεφτομαι ολα οσα εγραψαν οι υπολοιποι πιο πανω. Δεν φανταζομαστε καν ποσα περισσοτερα πραγματα μπορουμε να ζησουμε, εχοντας μαζι μας παρεα. Εστω και αγνωστους...
Καινουργιες αποψεις, ματιες, φωνες που θα ταξιδευουν μαζι μας! Πραγματικα, ψαξε κ εδω μεσα και ισως βρεις την ιδανικη παρεα.
Και να θυμασαι οτι κ μονο στην ιδεα μιας ομορφης φυγης, μπορεις να χαμογελασεις..:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom