• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη μια φθηνη λυση για ΠΟΥΚΕΤ

Traveller

Member
Μέσω Καϊρου εκκινείς στις 21:05 και καταφθάνεις την μεθεπόμενη ημέρα το απόγευμα. Σχεδόν 48 ώρες. Αλλά είναι φθηνά, όπως τα λες (όχι πολύ βέβαια, 50-100 ευρώ σε σχέση με Egypt Air, Gulf Air & Royal Jordanian).
Κάνεις λάθος... Την επομένη το απόγευμα φτάνεις...

Συμφωνώ οτι δεν αξίζει για 80-100ευρώ αλλά είναι μάλλον το φτηνότερο... Σε καμμιά περίπτωση πάντως δεν είναι χειρότερη από την Egypt Air...

Να ξέρετε πάντως ότι επίσης πετάει για PEK-KUL-SEOUL-DEL-AMRITSAR-LAHORE-TOKYO και κατά κανόνα έχει καλές τιμές...

arxaggeliths

Member
Επόμενο Ταξίδι
πουκετ αν βρω φθηνο εισητ
Ταξίδι-Όνειρο
να παω παντου
κατι αλλο δεν βλεπω να μ λεει οτι εχω νεες απαντισεις στο θεμα για αυτο δεν απαντουσα,τωρα ειδα τα μυνηματα. :) διαθετω για εισητηρια μεχρι 600 ευρο κ επισεις θελω να καθησω ταυλανδη 20-25 μερες,για αυτο καιγομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

arxaggeliths

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
να παω παντου
οκτωμβρη δεν μπορω να παω ουτε στην χαλκη ενα νησι διπλα στην ροδο,πασ και με μπανιο που λεει ο λογος.ξεκινανε τα μαθηματα στο πανεπιστημιο οτι διακοπες μπορω να κανω ειναι το καλοκαιρι,αχ ρε γκαντεμιααααααα

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Απο το να μην πας καθολου,βγαλε εισιτηρια με 800 ευρω και καθησε εκει 15 μερες.:)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
κατι αλλο δεν βλεπω να μ λεει οτι εχω νεες απαντισεις στο θεμα για αυτο δεν απαντουσα,τωρα ειδα τα μυνηματα. :) διαθετω για εισητηρια μεχρι 600 ευρο κ επισεις θελω να καθησω ταυλανδη 20-25 μερες,για αυτο καιγομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

η κανεις ανανεωση ή πατας παλι "κεντρικη" να ανανεωνεται... το ιδιο προβλημα εχω κι εγω....

GTS

Member
Κάνεις λάθος... Την επομένη το απόγευμα φτάνεις...

Συμφωνώ οτι δεν αξίζει για 80-100ευρώ αλλά είναι μάλλον το φτηνότερο... Σε καμμιά περίπτωση πάντως δεν είναι χειρότερη από την Egypt Air...

Να ξέρετε πάντως ότι επίσης πετάει για PEK-KUL-SEOUL-DEL-AMRITSAR-LAHORE-TOKYO και κατά κανόνα έχει καλές τιμές...

Θα το κοιτάξω, πιθανόν να κατάλαβα λάθος από το τηλέφωνο!

arxaggeliths

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
να παω παντου
στο οικονομικο κολας λιγο λογο εισητηριων πχ 800-900 ευρο ειναι πολλα,καλα ο κολιτος μ να δειτε χαρα οταν του το πα για τα 900 μ κανει ,ασε με χαλασες τωρα, παω για υπνο .σημερα ειναι η 4 μερα που ψαχνω για εισητηρια ,αλλα το ηθικο σιγα σιγα πεφτει......

Traveller

Member
στο οικονομικο κολας λιγο λογο εισητηριων πχ 800-900 ευρο ειναι πολλα,καλα ο κολιτος μ να δειτε χαρα οταν του το πα για τα 900 μ κανει ,ασε με χαλασες τωρα, παω για υπνο .σημερα ειναι η 4 μερα που ψαχνω για εισητηρια ,αλλα το ηθικο σιγα σιγα πεφτει......
Tι θέλει να πει ο ποιητής;;;

arxaggeliths

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
να παω παντου
σορρυ στο οικονομικο κολαω, εκανα ενα μικρο λαθακι :):):):)::):):):)

arxaggeliths

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
να παω παντου
αρε πουκετ και σαμουι τι μ εχετε κανει.......ζημια μεγαλη :-(

Doug

Member
Νίκο, το Φθινόπωρο είναι πολύ φτηνότερα τα εισητήρια για εκεί;
Δευκαλίων, ΝΑΙ ειναι πολυ φθηνότερα, μεχρι και μιση τιμη πετυχαινεις!!!
Το Φθινόπωρο που μας πέρασε έκλεινες με Thai στα 708 euro μόλις 3-4 ημέρες πριν το ταξίδι!
Με Royal Jordanian 510 Euro & η Gulf Air ειχε βγαλει προσφορα για λιγες ημερες 470!

arxaggeliths

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
να παω παντου
ολοι βρισκουν φθηνα εγω,μαλον ειμαι ονασης:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ