• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη μια φθηνη λυση για ΠΟΥΚΕΤ

Doug

Member
Το γοργον και χαριν εχει.........:haha::haha::haha:
Ποσο γοργόν?:haha:
Εγω υπολογιζω Σεπτέμβρη-Οκτωβρη!
Αρκετες αναβολες πηρε η Καμπότζη για φετος, ευκαιρια λοιπον να παω, να περασω και μια βόλτα απο τα γνωριμα μερη! Για Πουκετ δεν ξερω, Σαμουι σιγουρα, παιζει & Κραμπι!!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Ποσο γοργόν?:haha:
Εγω υπολογιζω Σεπτέμβρη-Οκτωβρη!
Αρκετες αναβολες πηρε η Καμπότζη για φετος, ευκαιρια λοιπον να παω, να περασω και μια βόλτα απο τα γνωριμα μερη! Για Πουκετ δεν ξερω, Σαμουι σιγουρα, παιζει & Κραμπι!!
Με βλεπω να παιρνω αδεια απο την σημαια:rolleyes:

arxaggeliths

Member
Επόμενο Ταξίδι
πουκετ αν βρω φθηνο εισητ
Ταξίδι-Όνειρο
να παω παντου
δεν βρισκω καμια λυση ολα τα εισητηρια πανακριβα,κριμα κριμα κ ειχα κατα ενθουσιαστει.ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια προσφερατε

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πόσο δηλαδή ήθελες να βρεις εισητήριο;

Traveller

Member
Αγαπητέ arxaggeliths θεωρώ ότι έχεις δύο επιλογές. Ή αναβάλλεις το ταξίδι σου για Οκτώβρη μεριά όπως σοφά κάποιος προείπε ή κάνεις την οικονομική υπέρβαση και σκας τα 800,που μεταξύ μας τώρα δεν νομίζω ότι είναι παράλλογο ποσό για Ταιλάνδη καλοκαιριάτικα. Μην το κουράζεις παραπάνω, προσφορές το καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις , καλό θα είναι λοιπόν να κάνεις το κουμάντο σου την νέα χρονιά και να είσαι έτοιμος πρώτα ο Θεός του χρόνου να κατακτήσεις την αγαπημένη σου Ταιλάνδη...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Νίκο, το Φθινόπωρο είναι πολύ φτηνότερα τα εισητήρια για εκεί;

Traveller

Member
Nαι, είναι κάπως φτηνότερα... Άντε λοιπόν να σας αποκαλύψω και ένα μυστικό μου χαρτί...
Κάνε μια προσπάθεια με την Uzbekistan Airways... Πάρε στα γραφεία τους και ζήτα μια τιμή για BKK ή KUL. Kαλές ανταποκρίσεις , σχετικά καλές τιμές, αξιοπιστα αεροπλάνα, με μοναδικό μείον τις ώρες που θα σπαταλήσεις στο transit στην TAS, που είναι ανεκδιήγητο...

GTS

Member
Nαι, είναι κάπως φτηνότερα... Άντε λοιπόν να σας αποκαλύψω και ένα μυστικό μου χαρτί...
Κάνε μια προσπάθεια με την Uzbekistan Airways... Πάρε στα γραφεία τους και ζήτα μια τιμή για BKK ή KUL. Kαλές ανταποκρίσεις , σχετικά καλές τιμές, αξιοπιστα αεροπλάνα, με μοναδικό μείον τις ώρες που θα σπαταλήσεις στο transit στην TAS, που είναι ανεκδιήγητο...
Πάει Μπανγκόκ μέσω Καϊρου (!!!) και φυσικά Τασκένδης και κάνεις 2 μέρες να φτάσεις Ταϋλάνδη....με 600 ευρώ όμως!

Traveller

Member
Δεν είναι ακριβώς έτσι... Το καλοκαίρι βάζει 2 πτήσεις την εβδομάδα και μπορείς να διαλέξεις αυτή που δεν πάει στο CAI. Αλλά και μέσω CAI να πας κάνεις κανα 4ωρο παραπάνω από ότι μέσω κόλπου. Το μόνο βασικό πρόβλημα ειναι το 3-4ωρο stopover στην TAS εκει που οι ρημάδες οι ώρες δεν περνάνε με τίποτε. Αλλά είπαμε ψάχνετε για κάτι φτηνό...

GTS

Member
Μέσω Καϊρου εκκινείς στις 21:05 και καταφθάνεις την μεθεπόμενη ημέρα το απόγευμα. Σχεδόν 48 ώρες. Αλλά είναι φθηνά, όπως τα λες (όχι πολύ βέβαια, 50-100 ευρώ σε σχέση με Egypt Air, Gulf Air & Royal Jordanian).

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Για τόσα λεφτά διαφορά δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα