η εταιρεία είναι σοβαρή, δεν είναι σαν άλλες πατατολοκο που ίσως εχεις δει. και το τσεκ ιν μια χαρα δουλευει.Παιδια καλημέρα, έχει κάνει κάποιος online check in; Τι πατάτα site είναι αυτό; Παίζουν κρυφές χρεώσεις;
Σε άλλες 2 εταιρίες (όχι σ' αυτές που φαντάζεσαι) το έχω κάνει, και μάλιστα κατόπιν συμβουλής της κοπέλας στο τηλεφωνικό τους κέντρο και τις 2 φορές.... (η μια από τις 2 συμβουλές μου δώθηκε "ανεπίσημα").στην Alitalia είδα ότι το ψαχνουν. στην Air one και ειδικα οπως λειτουργει τωρα δεν ξερω. σε κάθε περίπτωση δεν είπα σίγουρα τίποτε. αλλά ούτε κανένας είναι σίγουρος 100% για το τι θα συμβεί. όπως είπες είναι δύσκολο. θα συνιστούσες δηλ. να το κάνει? ο καθένας εκτιμά το ρίσκο και αποφασίζει. εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα.
όχι, πληρώνεις μόνο καποια καθίσματα. βεββαιώσου ότι βάζεις όχι σε όλα. αν συνεχίζει να μην στο κάνει δοκίμασε σε αλλο υπολογιστή μήπως μπλοκάρει το σαιτ κανενα γουολ. στο σπιτι το εκανα κ πολυ γρηγορα μάλιστα. σορυ, άλλο δεν μπορώ να βοηθήσω.Πληρώνεις και τα καθίσματα;
επειδή μερικοί προτιμούν να αναπαραγάγουν φήμες και αλλοι ντοκουμέντα..Φημες λενε οτι το αεροσκαφος ........
Κρίμα και γω ήθελα ένα δεύτερο άτομο στα μπουτακια μου να μου κρατά συντροφιά .....επειδή μερικοί προτιμούν να αναπαραγάγουν φήμες και αλλοι ντοκουμέντα..
φωτο από το δρομολόγιο 16/7...
seat pitch μικρό. δεν χωράει δηλ 2ο άτομο μπροστά στα πόδια σας..
seat pitch μικρό. δεν χωράει δηλ 2ο άτομο μπροστά στα πόδια σας..
τότε δεν κλείνεις λοκο αγαπητή, κλείνεις business στην ΑΖ...να πιεις και το prosecco σου..Κρίμα και γω ήθελα ένα δεύτερο άτομο στα μπουτακια μου να μου κρατά συντροφιά .....