Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Όχι η κόρη μου κουβαλάει τα ίδιαΠαιδιά γεια σας αν αν πάρω ισιοτικο σιδερο για τα μαλλιά και πιστολακι στην χειραποσκευη θα έχω πρόβλημα;με την rynair.
Όχι η κόρη μου κουβαλάει τα ίδιαΠαιδιά γεια σας αν αν πάρω ισιοτικο σιδερο για τα μαλλιά και πιστολακι στην χειραποσκευη θα έχω πρόβλημα;με την rynair.
Μπιστολακι για τα μαλλια μπορεις να εχεις αλλα παρε και μπριζα ανταπτορα καταλληλο για τις μπριζες UK αλλιως τσαμπα θα το κουβαλισεις..
Ετσι κι αλλιώς θα πρέπει να πάρει,είτε από δω είτε από εκεί,γιατί δεν θα μπορεί να φορτίσει,ούτε πιστολάκι,ούτε τίποτα αλλο....Μπιστολακι για τα μαλλια μπορεις να εχεις αλλα παρε και μπριζα ανταπτορα καταλληλο για τις μπριζες UK αλλιως τσαμπα θα το κουβαλισεις..
Εκτος αν ειναι του Πολυτεχνειου που λεμε κ ανω...Ετσι κι αλλιώς θα πρέπει να πάρει,είτε από δω είτε από εκεί,γιατί δεν θα μπορεί να φορτίσει,ούτε πιστολάκι,ούτε τίποτα αλλο....
Αμα κανω τετοις δοκιμες εκει ισως και να μην ξανα γυρισω ποτε πισω.Εκτος αν ειναι του Πολυτεχνειου που λεμε κ ανω...
Μπα αμα κατεχεις το θεμα δεν ειναι τπτ..ο taver πχ το κατεχει. Ας πει πως γινεται, εγω δεν..Αμα κανω τετοις δοκιμες εκει ισως και να μην ξανα γυρισω ποτε πισω.
χαχαχαχαχαχ