• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

μαντεψτε πόσες μπάλες είναι στο δέντρο

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
I did it :p Ευχαριστω! Τωρα με το δεξι κλικ εχει κ το reloadevery! :D

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Το κάθε βίντεο του διαγωνισμού είναι ανεβασμένο σε ένα σύνδεσμο youtube... πχ το σημερινό απογευματινό... αν ήθελε κάποιος θα μπορούσε να ελέγξει αν αλλάζει ο σύνδεσμος αυτός καθημερινά ή όχι και πότε ακριβώς το κάνουν upload.

yqP_Y4-p70M[/media] Air Christmas 11 - YouTube
Το πρόβλημα είναι ότι είναι unlisted

Γράφτηκα στο τραβελκλαμπ και έκανα τρομερή βλακεία. Δεν εκτύπωσα την κάρτα και τώρα δεν θυμάμαι τον αριθμό συνδρομητή!!
δες το mail σου

Last edited by a moderator:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
H σημερινή απάντηση είναι 29 και 2500 μίλια στο λογαριασμό μου.
(ας είναι καλά τα refresh plugins:xmas_mrgreen: που μας ειδοποιούν εγκαίρως)

_antonis_

Member
H σημερινή απάντηση είναι 29 και 2500 μίλια στο λογαριασμό μου.
(ας είναι καλά τα refresh plugins:xmas_mrgreen: που μας ειδοποιούν εγκαίρως)

Και στον δικό μου!!!!!
Σύνολο 7500 ώς τώρα, μια χαράαααα!!

Αλήθεια, έχουν μπεί σε κανενός το λογαριασμό;

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σήμερα την πάτησα και τις μέτρησα λάθος.
Όχι ακόμη δεν έχει περαστεί τίποτα.
Πάω να ταϊσω τους ταράνδους μου στο άλλο παιχνίδι...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Απ' ότι έχω καταλάβει δεν έχει νόημα να μετράς... αυτό έκανα τις πρώτες δύο ημέρες, έβρισκα τον ακριβή αριθμό αλλά είχε ήδη κλείσει η 55άδα.

Είναι τόσα πολλά τα άτομα που ψηφίζουν σε κάθε δέντρο που και στην τύχη να πατάνε το αποτέλεσμα (200 άτομα με 25% πιθανότητα είναι 50 σωστοί), η 55άδα κλείνει το πολύ σε μισό λεπτό.

_antonis_

Member
Απ' ότι έχω καταλάβει δεν έχει νόημα να μετράς... αυτό έκανα τις πρώτες δύο ημέρες, έβρισκα τον ακριβή αριθμό αλλά είχε ήδη κλείσει η 55άδα.

Είναι τόσα πολλά τα άτομα που ψηφίζουν σε κάθε δέντρο που και στην τύχη να πατάνε το αποτέλεσμα (200 άτομα με 25% πιθανότητα είναι 50 σωστοί), η 55άδα κλείνει το πολύ σε μισό λεπτό.
A πα πα

Αυτό δε συμφέρει αυτούς που παίζουν -τους ίδιους εννοώ- γιατί οι πιθανότητες να μην βρούν το σωστό είναι 75%. Εγώ πάντως και τις 3 φορές κανονικά μέτρησα, αν και σήμερα νόμιζα πως άργησα λίγο γιατί χάζευα... Είδα όμως ότι πολλοί νόμιζαν πως είναι 39 (μάλλον τους φάνηκε λίγο το 29 που ήταν πραγματικά) και πάλι ήμουν μέσα.

Προλαβαίνεις αλλά θέλει ταχύτητα γενικά...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μα σκέψου 200 likes πριν από κάθε δέντρο, αν υποθέσουμε ότι αυτοί πατάνε στην τύχη με 25% πιθανότητα κλείσανε οι πρώτοι 50.

Πάντως τρεις φορές που κάθισα να μετρήσω, μέτρησα σωστά αλλά έμεινα εκτός 55άδας (αν και απάντησα μέσα στο πρώτο μισό λεπτό), σήμερα που πάτησα στην τύχη ήμουν στις πρώτες θέσεις.

Άλλωστε απομένουν ακόμα γύρω στα 40 δέντρα μέχρι τέλος του μήνα και με όριο τα 20000 μίλια ανά νικητή (8 νίκες των 2500), μπορείς να παίζεις κάθε μέρα στην τύχη και να συμπληρώσεις 20000 μίλια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Παιδιά έχετε πέσει ΠΟΛΥ χαμηλά...

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Που είναι οι τάρανδοι :xmas_razz:; Πάλι απο το FB μπαίνουμε ή από το site της Lufthansa;:xmas_cheesygrin:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα