• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

μαντεψτε πόσες μπάλες είναι στο δέντρο

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Θα το δοκιμάσουμε και αυτό... το αργόσχολοι το είπα για κάποιους που γράφουν σχόλια στον τοίχο της Olympic Air ότι έχει πιαστεί το χέρι τους πατώντας το F5:xmas_lol:

Y.Γ. Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι το link του παιχνιδιού οδηγεί σε ένα βίντεο youtube...

_antonis_

Member
Θα το δοκιμάσουμε και αυτό... το αργόσχολοι το είπα για κάποιους που γράφουν σχόλια στον τοίχο της Olympic Air ότι έχει πιαστεί το χέρι τους πατώντας το F5:xmas_lol:

Y.Γ. Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι το link του παιχνιδιού οδηγεί σε ένα βίντεο youtube...

Έχω προσέξει, αλλά με το που το ανοίγει, το κλείνω, δεν ξέρω τι δείχνει αυτό το βίντεο...να το δώ δηλαδή;;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Το κάθε βίντεο του διαγωνισμού είναι ανεβασμένο σε ένα σύνδεσμο youtube... πχ το σημερινό απογευματινό... αν ήθελε κάποιος θα μπορούσε να ελέγξει αν αλλάζει ο σύνδεσμος αυτός καθημερινά ή όχι και πότε ακριβώς το κάνουν upload.

Last edited by a moderator:
D

Delmem9770

Guest
Γράφτηκα στο τραβελκλαμπ και έκανα τρομερή βλακεία. Δεν εκτύπωσα την κάρτα και τώρα δεν θυμάμαι τον αριθμό συνδρομητή!!

_antonis_

Member
Το κάθε βίντεο του διαγωνισμού είναι ανεβασμένο σε ένα σύνδεσμο youtube... πχ το σημερινό απογευματινό.

yqP_Y4-p70M[/media] Air Christmas 11 - YouTube
Α και καλά, για να πατάς pause να μετράς με την ησυχία σου, ε;
Δε νομίζω να προλαβαίνεις...μέχρι να ανοίξει το youtube και να το σταματήσεις, οι άλλοι έχουν απαντήσει. Το χεις καταφέρει με αυτό τον τρόπο; Εγώ και τις 2 κανονικά τις μέτρησα (καλά, τη μία έβαλα την αδερφή μου και μέτρησε....:xmas_lol: )

Last edited by a moderator:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Νομίζω ότι το βίντεο youtube πρέπει να το ανεβάζουν λίγο πριν την ανακοίνωση του διαγωνισμού, θα το διαπιστώσω αύριο, μια υπόθεση κάνω μόνο.

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Ευτυχώς με πρόλαβες, γιατί θα σου έλεγα ότι δεν είμαστε αργόσχολοι, αλλά κάπως...έξυπνοι! :xmas_mrgreen:
Έχω βάλει το ReloadEvery στο mozilla και είναι μιά χαρά! Στη δουλειά, φαίνεται, στο γυμναστήριο (προσωπικό) το έχω απέναντί μου και βλέπω, στην καφετέρια (όπως σήμερα) το έχω και κάθεται και μόλις το βγάλει, τσουπ!! παίρνω τα 2.500 όπως και σήμερα!!!!! :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin: 5 χιλιάρικα ώς τώρα!!
Πως το ενεργοποιησες αυτο το reloadervery?? Συγγνωμη αν ειναι χαζο αυτο που ρωταω αλλα δεν εχω και πολυ καλη σχεση με τον υπολογιστη γενικοτερα...:xmas_redface:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
πάτα δεξί κλικ και θα το δεις

_antonis_

Member
Πως το ενεργοποιησες αυτο το reloadervery?? Συγγνωμη αν ειναι χαζο αυτο που ρωταω αλλα δεν εχω και πολυ καλη σχεση με τον υπολογιστη γενικοτερα...:xmas_redface:
To πιο εύκολο πράγμα!!

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/reloadevery/

κάνεις λήψη, εγκατάσταση και μόλις κλείσεις και ανοίξεις το firefox έτοιμο. Για να κάνεις αυτόματο reload σε μιά σελίδα, πατάς δεξί κλικ στη σελίδα και σου βγάζει μενού που περιέχει και το reload every και διαλέεις χρόνο reload...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα