Εγώ παραιτήθηκα απο τις προσπάθειες για την οικογένεια. Μάζεψα τα δικά μου και τα ψιλοπαράτησα. Αν πετύχω κανένα, παίζω για την αδερφή μου, αλλά πατάω στη τύχη (που δε βοηθάει).γ.μω το αργο μου ιντερνετ ...! μεχρι να ανοιξει το μαραφετι εχουν περασει οι νικητες .. αντωνη και φοιβο δεν κανετε και ενα ψυχικο και για εμενα;;
Το θέμα έχει γίνει τελείως γελοίο μιας και οι θέσεις κλείνουν σε 10 το πολύ δευτερόλεπτα (δεν προλαβαίνεις ούτε να κλείσεις την ανανέωση), μπορεί και σε 5 όπως χτες με τα 1000 likes.
Δεν έχει νόημα πια να μετρά κανείς μπάλες. Ας μετονομάσουν οι υπεύθυνοι της OA το παιχνίδι σε ''μαντέψτε πόσες μπάλες είναι στο δέντρο χωρίς δέντρο'':xmas_evil:
Y.Γ. Μήπως ξέρει κανείς refresher που να έχει shortcut key για το σταμάτημα της ανανέωσης? Χάνεις πολύτιμο χρόνο απανεργοποιώντας την ανανέωση.
Δε σε παίρνει ούτε να περιηγηθείς πλέον! Έτσι και ''λείψεις'' 1'', έχασες..Ναι σωστά αλλά σε περιορίζει αν έχεις και άλλα πράγματα στην οθόνη και θες να τα περιηγηθείς με το ποντίκι. :xmas_wink:
Ωραίο θα ήταν να είχε ένα shortcut key πχ το DEL και να σταμάταγε έτσι η ανανέωση.