29 Αυγούστου 2008 #1 S spyros40xr Member Μηνύματα 12 Likes 2 Επόμενο Ταξίδι Σιγκαπουρη Ταξίδι-Όνειρο ο γυρος του κοσμου Καλησπερα παιδια!τι κανετε?πως σας φαινεται τα κουιζ που υπαρχουν εδω?Τα εχω παιξει και ειναι πολυ καλα!
Καλησπερα παιδια!τι κανετε?πως σας φαινεται τα κουιζ που υπαρχουν εδω?Τα εχω παιξει και ειναι πολυ καλα!
29 Αυγούστου 2008 #2 dimosf Member Μηνύματα 2.302 Likes 5.905 Ταξίδι-Όνειρο ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Δεν φαίνεται τίποτα ούτε με explorer ούτε με mozilla
29 Αυγούστου 2008 #3 Xontro_Mpizeli Member Μηνύματα 626 Likes 145 Επόμενο Ταξίδι Μπαλί Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!! dimosf προφανώς εννοεί τα Quiz που υπάρχουν πάνω στην μπάρα, δίπλα στις ταξιδιωτικές ιστορίες. Εμένα εμφανίζονται με mozilla πάντως και με explorer.
dimosf προφανώς εννοεί τα Quiz που υπάρχουν πάνω στην μπάρα, δίπλα στις ταξιδιωτικές ιστορίες. Εμένα εμφανίζονται με mozilla πάντως και με explorer.
30 Αυγούστου 2008 #4 dimosf Member Μηνύματα 2.302 Likes 5.905 Ταξίδι-Όνειρο ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Sorry! Δεν κατάλαβα. Περίμενα κάποιο link. Πραγματικά είναι καλά