• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μαλαισία κουαλα λουμπουρ νοεμβριο?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δεν σου προτείνω τα εμπορικά γιατί οι τιμές μάλλον θα σας απογοητεύσουν! Δείτε στο Sentosa κάτι το διαφορετικό και αφήστε την ψυχή σας να γαληνέψει! Εμείς πάντως είχαμε πολύ θετικό feeling σ' αυτήν την πόλη! Αν θες ρίξε μια ματιά στην φωτογραφική Γκαλερύ, έχω βάλει φωτογραφίες από κει![/

ειναι τσιμπημενα?αστο γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι......!!!θα κοιταξω τις φωτο σου.παντως ευχαριστω.οσο για το feeling,εχω απο τωρα τοσο λαχταρα που φοβαμαι μη το γρουσουζεψω.
Χαλάρωσε giota1 - όλα καλά θα πάνε! Κάνε θετικές σκέψεις και σου στέλνουμε και μείς τις δικές μας - για περισσότερη ενέργεια! :) Διακοπές πάς, δεν πάς να ζητήσεις δουλειά!!!

Χαίρομαι πάντως που και η Menia21 συμφωνεί με αυτά που σου έγραψα και γώ πιο πάνω για τη Σιγκαπούρη... Ετσι το τσεκάρεις απο 2 πλευρές... ;)

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Εγώ πάντως από τώρα σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!:D

ετσι ετσι θετικη ενεργεια... μηπως μας βοηθησει ο θεουλης και καλη μας τυχη και τα καταφερουμε να παμε και το λω γιατι απο τον ιουλιο εχω ακυρωσει δυο ταξιδια ενα βημα πριν κλεισω λογω αναποδιας.αιντε να δουμε ειναι η τριτη,ελπιζω οχι και η φαρμακερη.εχω και ενα μωρακι μολις 14 μηνων αρα καταλαβαινετε οτι πρεπει να μπορουν να μου το κρατησουν.γι'αυτο αγχωνομαι μη παει κατι στραβα,για κανεναν αλλο λογο.παντως ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Καταρχάς να σου ζήσει το μπεμπέ! Και κατά δεύτερο ο Νοέμβριος δεν είναι χάι σεζόν, οπότε και 2 βδομάδες πιο πριν να κλείσεις δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Ολα καλά θα πάνε, αν και οι μέρες για ένα τόσο μακρινό ταξίδι είναι λίγες. Μήπως να κάτσετε μόνο Σιγκαπούρη? Κι άμα βρέχει στο Λομπόκ και χαραμίσετε τις μέρες σας? Λέω εγώ τώρα, ερωτήματα θέτω... Εμάς πάντως μια γνωστή μας είπε ότι το Λομπόκ δεν είναι κάτι το αξιόλογο, οι παραλίες δε λένε και, επιμένω, άμα βρέχει την πατήσατε! Ψηφίζω 6 μέρες Σιγκαπούρη μόνο, να δείτε τα πάντα και άμα βρέχει συνέχεια μπουκάρετε στα εμπορικά! Σου παραθέτω τι μπορείτε να κάνετε:
Singapore Attractions Guide to Singapore attractions
1. Επίσκεψη στο νησάκι Sentosa Welcome to Sentosa (μία ολόκληρη μέρα)
2. Jurong Bird Park
3. Singapore Zoo
4. Singapore Night Safari
5. Orchard Road (εμπορικά για χάζι!)
6. Βόλτα στo ποτάμι Clarke Quay
7. Περιοχή Little India
8. Chinatown

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
καλημερα babaduma.να σε ρωτησω κατι?η menia21 μου ειπε οτι παιζει να βρεχει νοεμβριο λομποκ,το ψαξα λιγο και διαβασα ενα αρθρο στη καθημερινη οτι απο οκτωβριο μεχρι δεκεμβριο ειναι περιοδος βροχων.δηλαδη σημαινει οτι θα βρεχει καθε μερα ολη μερα?please απαντησε αν ξερεις.ακουω συνεχεια διαφορετικες γνωμες για το αν ειναι ωραια εκει και εχω μπερδευτει..........:(:(:(:(:(:(:(

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
καλημερα babaduma.να σε ρωτησω κατι?η menia21 μου ειπε οτι παιζει να βρεχει νοεμβριο λομποκ,το ψαξα λιγο και διαβασα ενα αρθρο στη καθημερινη οτι απο οκτωβριο μεχρι δεκεμβριο ειναι περιοδος βροχων.δηλαδη σημαινει οτι θα βρεχει καθε μερα ολη μερα?please απαντησε αν ξερεις.ακουω συνεχεια διαφορετικες γνωμες για το αν ειναι ωραια εκει και εχω μπερδευτει..........:(:(:(:(:(:(:(
Giota1 δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα, αλλά, αν ρωτάς τη γνώμη μου, ίσως η menia21 νά'χει δίκηο. Θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά μέχρι το Λόμποκ και δεν είναι αυτός ο σκοπός σας. Οσα για τον καιρό, "κάνε με μάντη να σε κάνω πλούσιο!". Το πιθανότερο είναι ότι θα βρέχει κάθε μέρα. Το πότε και το πόσο δεν μπορεί να το πεί κανείς, συνήθως όμως στις περιοχές αυτές μιλάμε για μπόρες, όπως τις λέμε εμείς, πολύ δυνατές αλλά με μικρή διάρκεια (5 λεπτά μέχρι μισή ώρα μάξιμουμ). Αν σε πετύχουν στον ακάλυπτο, έγινες λούτσα σε 1 λεπτό.

Η Σιγκαπούρη σου δίνει και μια επιπλέον δυνατότητα. Είναι δίπλα στη Μαλαισία και μπορείς να κάνεις μια άνετη ημερήσια εκδρομή να πάρεις και μια γεύση απο κεί. Οι ντόπιοι το κάνουν συνεχώς - ακόμη και για να βάλουν βενζίνη μόνο γιατί είναι πιο φθηνή. Μπάνιο, έτσι κι αλλιώς δεν θα κάνεις μάλλον ούτε στη Σιγκαπούρη, ούτε στο Λομποκ, αλλά μπορεί να κάνεις στη Μαλαισία...

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Giota1 δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα, αλλά, αν ρωτάς τη γνώμη μου, ίσως η menia21 νά'χει δίκηο. Θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά μέχρι το Λόμποκ και δεν είναι αυτός ο σκοπός σας. Οσα για τον καιρό, "κάνε με μάντη να σε κάνω πλούσιο!". Το πιθανότερο είναι ότι θα βρέχει κάθε μέρα. Το πότε και το πόσο δεν μπορεί να το πεί κανείς, συνήθως όμως στις περιοχές αυτές μιλάμε για μπόρες, όπως τις λέμε εμείς, πολύ δυνατές αλλά με μικρή διάρκεια (5 λεπτά μέχρι μισή ώρα μάξιμουμ). Αν σε πετύχουν στον ακάλυπτο, έγινες λούτσα σε 1 λεπτό.

Η Σιγκαπούρη σου δίνει και μια επιπλέον δυνατότητα. Είναι δίπλα στη Μαλαισία και μπορείς να κάνεις μια άνετη ημερήσια εκδρομή να πάρεις και μια γεύση απο κεί. Οι ντόπιοι το κάνουν συνεχώς - ακόμη και για να βάλουν βενζίνη μόνο γιατί είναι πιο φθηνή. Μπάνιο, έτσι κι αλλιώς δεν θα κάνεις μάλλον ούτε στη Σιγκαπούρη, ούτε στο Λομποκ, αλλά μπορεί να κάνεις στη Μαλαισία...

δε θα κανω μπανιο??γιατι??????οσο για τις βροχες αν ειναι για μιση ωριτσα δε με χαλαει.και στις μαλδιβες που ειχαμε παει ιουνιο εβρεχε σχεδον καθε μερα για λιγο αλλα ok ειχε τοσο ηλιο και ζεστη ολη την υπολοιπη μερα που μη σου πω οτι ηταν αναγκαια μια βροχουλα.:haha::haha::haha::haha::haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
δε θα κανω μπανιο??γιατι??????οσο για τις βροχες αν ειναι για μιση ωριτσα δε με χαλαει.και στις μαλδιβες που ειχαμε παει ιουνιο εβρεχε σχεδον καθε μερα για λιγο αλλα ok ειχε τοσο ηλιο και ζεστη ολη την υπολοιπη μερα που μη σου πω οτι ηταν αναγκαια μια βροχουλα.:haha::haha::haha::haha::haha:
Εεεε... δεν ξέρω, όπως λέμε εμείς εδώ στη Σαλονίκη: "Σαν την Χαλκιδική... δεν έχει πουθενά!" ... απο θάλασσα, εννοώ! :haha:
Η αλήθεια είναι ότι, πολλές φορές αναρωτήθηκα σε διάφορα απ' αυτά τα εξωτικά μέρη που επισκέφτηκα: "Μα καλά, έκανα 10000 χιλιόμετρα για να κολυμπήσω ΕΔΩ;" - μη εξαιρουμένου και του πρόσφατου ταξειδιού μου στη Μαλαισία.

Δεν ξέρω τι παραλίες έχει στη Σιγκαπούρη ή στο Λομποκ, απλά υποθέτω ότι θα είναι όπως οι περισσότερες στην περιοχή, δηλ. ρηχά νερά και, με δεδομένο ότι τα νερά αλλάζουν κάθε 12-15 ώρες, άν σου κάτσει άμπωτη στη διάρκεια της μέρας, μπορεί να περπατάς μέχρι 200μ. για να σου φτάσει το νερό ως το γόνατο!

Για τις βροχούλες, συμφωνώ. Ετσι κι αλλιώς η θερμοκρασία δεν πέφτει, οπότε, όταν σταματούν και βγαίνει ο ήλιος σε βαράει κατ'ευθείαν στο κεφάλι...

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
τοσο πολυ που εχω μπερδευτει θ'αρχισω να το ξανασκεφτομαι,μπας και στο τελος καταληξω να κανω το χατηρι του αντρα μου να παμε ευρωπη να δει τον ολυμπιακο.... ,τωρα εσυ σαλονικιος παοκι ή αριανος?:D:D:D:D:D:D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
τοσο πολυ που εχω μπερδευτει θ'αρχισω να το ξανασκεφτομαι,μπας και στο τελος καταληξω να κανω το χατηρι του αντρα μου να παμε ευρωπη να δει τον ολυμπιακο.... ,τωρα εσυ σαλονικιος παοκι ή αριανος?:D:D:D:D:D:D
μπα... δεεεν...

Εχω να πάω γήπεδο κάτι δεκαετίες. Πιτσιρικάς, με πήγαινε ο μπαμπάς μου στην Τούμπα, μετά έφηβος στο Καυταντζόγλειο (με τις "γριές", τους αδυνάτους - Ηρακλής). Αργότερα ερωτευτήκαμε το μπάσκετ και τον Αρη με Γκάλη και Γιαννάκη και έκτοτε τίποτα... Μόνο εθνική Ελλάδος αλλά κι αυτή τελευταία, άσε καλύτερα... (στο ποδόσφαιρο) :haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
χμμμ. ρίσκο η απόφαση ν' ακολουθήσεις Ολυμπιακό... Ετσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα το ξέρεις, οπότε ο σύζυξ θά'χει μαύρες... πως αντιδρά σ'αυτές τις περιπτώσεις? ;)

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
χμμμ. ρίσκο η απόφαση ν' ακολουθήσεις Ολυμπιακό... Ετσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα το ξέρεις, οπότε ο σύζυξ θά'χει μαύρες... πως αντιδρά σ'αυτές τις περιπτώσεις? ;)

κοιτα ειναι κολλημενος γαυρος αλλα εμενα σε καλο θα μου βγει ουτως η αλλως,ξεσπαει..."ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ"

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
κοιτα ειναι κολλημενος γαυρος αλλα εμενα σε καλο θα μου βγει ουτως η αλλως,ξεσπαει..."ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ"
:haha::haha::haha: gooood!

Αλλά, να σου πώ και κάτι; Μεταξύ μας, και στη Σιγκαπούρη ανάλογες αντιδράσεις θά'χει... απ'αυτά που θα βλέπει... φτάνει να τον έχεις απο κοντά... ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom