• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μαλαισία κουαλα λουμπουρ νοεμβριο?

GTS

Member
Λομπόκ???? Πού στο Λομπόκ έχεις σκοπό να πας? Εγώ δε στο προτείνω πάντως....(?!)[/quo

στο holiday resort στη seggigi beach.γιατι δε το προτεινεις?
Επειδή πηγαίνεις μάλλον για τις παραλίες, τα Μπαλί-Λομπόκ έχουν μετριότατες για την περιοχή. Και το υπόλοιπο νησί μπροστά στο Μπαλί δε πιάνει μία....

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Επειδή πηγαίνεις μάλλον για τις παραλίες, τα Μπαλί-Λομπόκ έχουν μετριότατες για την περιοχή. Και το υπόλοιπο νησί μπροστά στο Μπαλί δε πιάνει μία....

θα το χω στα υποψιν.παντως ευχαριστω ολους σασ για ολες τις πληροφοριες.:D:D:D

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Κοίτα λίγο την ιστορία μου για Μαλαισία http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...F3%DF%E1/5180-selamat-datang-ke-malaysia.html
Ο καιρός είναι πραγματικά απρόβλεπτος, όπου και να πας πάντως σίγουρα καλά θα περάσεις!

γεια...
μετα απο πολυ σκεψη και συμβουλες λεω τελικα για σινγκαπουρη-λομποκ.μαλλον πρεπει να αλλαξω θεμα ε?αλλα η κουβεντα ξεκινησε απο κουαλα λουμπουρ και κατεληξε λομποκ.σορυ αν το μπερδεψα το θεμα αλλα ειμαι και λιγο ασχετη:(:(:(

μηπως κατα τυχη εχεις παει λομποκ?και παλι σορυυυυυυυυυυυυυ

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Λομπόκ δεν έχω πάει, έχω πάει όμως Σιγκαπούρη! Οι απόψεις εδώ διίστανται, σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους άλλους όχι. Εμείς πάντως τη λατρέψαμε για την καθαριότητά της, την άψογη αρχιτεκτονική και ρυμοτομία, την ασφάλεια που ένιωθες, το πράσινο, την οργάνωση. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να μείνετε στο Parkroyal on Kitchener Road και να κυκλοφορήσετε άνετα με το μετρό που βρίσκεται σε απόσταση 2 λεπτών από το ξενοδοχείο (Farrer Park station). Ολοι οι υπάλληλοι ήταν σούπερ. Αν θες κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με τα αξιοθέατα πέσμου. Νομίζω ότι 5-6 μέρες είναι υπεραρκετές για τη Σιγκαπούρη. Απλά να ξέρεις ότι δεν είναι φθηνά σε σχέση με την υπόλοιπη Ασία. Οι τιμές πλησιάζουν Ελλάδα... Ομως αξίζει. Οσον αφορά το κλίμα, εμείς πήγαμε Μάρτιο, μήνα βροχών δλδ. Δεν μας εμπόδισε κάπου, οι βροχές ήταν το πολύ διάρκειας μισής ώρας, έριχνε τα άντερά του βέβαια, μετά καθάριζε απότομα ο ουρανός, στην συνέχεια ξανασκοτείνιαζε και πάει λέγοντας. Ζέστη ανυπόφορη, υγρασία 100%.

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Λομπόκ δεν έχω πάει, έχω πάει όμως Σιγκαπούρη! Οι απόψεις εδώ διίστανται, σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους άλλους όχι. Εμείς πάντως τη λατρέψαμε για την καθαριότητά της, την άψογη αρχιτεκτονική και ρυμοτομία, την ασφάλεια που ένιωθες, το πράσινο, την οργάνωση. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να μείνετε στο Parkroyal on Kitchener Road και να κυκλοφορήσετε άνετα με το μετρό που βρίσκεται σε απόσταση 2 λεπτών από το ξενοδοχείο (Farrer Park station). Ολοι οι υπάλληλοι ήταν σούπερ. Αν θες κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με τα αξιοθέατα πέσμου. Νομίζω ότι 5-6 μέρες είναι υπεραρκετές για τη Σιγκαπούρη. Απλά να ξέρεις ότι δεν είναι φθηνά σε σχέση με την υπόλοιπη Ασία. Οι τιμές πλησιάζουν Ελλάδα... Ομως αξίζει. Οσον αφορά το κλίμα, εμείς πήγαμε Μάρτιο, μήνα βροχών δλδ. Δεν μας εμπόδισε κάπου, οι βροχές ήταν το πολύ διάρκειας μισής ώρας, έριχνε τα άντερά του βέβαια, μετά καθάριζε απότομα ο ουρανός, στην συνέχεια ξανασκοτείνιαζε και πάει λέγοντας. Ζέστη ανυπόφορη, υγρασία 100%.

5-6 μερες?καλα θα τανε αλλα δυστυχως θα κατσουμε μιαμιση μερα ωστε να μπορεσουμε να μεινουμε 4 στο λομποκ.αστα εχω λιγο χρονο αλλα απ'το τιποτα καλο ειναι και το λιγο...

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
1,5 μέρα μόνο? Τι να προλάβεις να δεις? Μην χάσετε με τίποτα το Sentosa Island, είναι ένα τεχνητό νησάκι και έχει διάφορα για να δεις, οπωσδήποτε το σώου με δελφίνια, το Aquarium, το πάρκο με τις ορχιδέες, βόλτα με το τελεφερίκ. Στο σημείο όπου παίρνεις το τελεφερίκ για να πας στο νησάκι έχει ένα τεράστιο εμπορικό, γενικά όλα αυτά θα σας φάνε μια μέρα. Αξίζει...

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
1,5 μέρα μόνο? Τι να προλάβεις να δεις? Μην χάσετε με τίποτα το Sentosa Island, είναι ένα τεχνητό νησάκι και έχει διάφορα για να δεις, οπωσδήποτε το σώου με δελφίνια, το Aquarium, το πάρκο με τις ορχιδέες, βόλτα με το τελεφερίκ. Στο σημείο όπου παίρνεις το τελεφερίκ για να πας στο νησάκι έχει ένα τεράστιο εμπορικό, γενικά όλα αυτά θα σας φάνε μια μέρα. Αξίζει...

thanks γιατι δεν ηξερα τι πρεπει να δουμε και "τι θα προλαβουμε να δουμε....."

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Δεν σου προτείνω τα εμπορικά γιατί οι τιμές μάλλον θα σας απογοητεύσουν! Δείτε στο Sentosa κάτι το διαφορετικό και αφήστε την ψυχή σας να γαληνέψει! Εμείς πάντως είχαμε πολύ θετικό feeling σ' αυτήν την πόλη! Αν θες ρίξε μια ματιά στην φωτογραφική Γκαλερύ, έχω βάλει φωτογραφίες από κει!

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Δεν σου προτείνω τα εμπορικά γιατί οι τιμές μάλλον θα σας απογοητεύσουν! Δείτε στο Sentosa κάτι το διαφορετικό και αφήστε την ψυχή σας να γαληνέψει! Εμείς πάντως είχαμε πολύ θετικό feeling σ' αυτήν την πόλη! Αν θες ρίξε μια ματιά στην φωτογραφική Γκαλερύ, έχω βάλει φωτογραφίες από κει![/

ειναι τσιμπημενα?αστο γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι......!!!θα κοιταξω τις φωτο σου.παντως ευχαριστω.οσο για το feeling,εχω απο τωρα τοσο λαχταρα που φοβαμαι μη το γρουσουζεψω.

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Εγώ πάντως από τώρα σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα