• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

κιτρινη καρτα

gianis50

Member
Επόμενο Ταξίδι
πεκινο
Πριν ενα μηνα επεστρεψα ενα ενοικιαζομενο αυτοκινητο στο αεροδρομιο malpensa .Το ειχα νοικιασει απο μια εταιρια που ειναι απο τις μεγαλλιτερες στο χωρο.Φθανοντας στο Βενιζελος να παρω το αυτοκινητο μου απο το παρκιν διαπιστωσα οτι ειχα ξεχασει το διπλωμα οδηγησης στο αυτοκινητο που παρεδωσα πριν 4 ωρες.Τους τηλεφωνω αμεσως τους δινω τα στοιχεια του αυτοκινητου τους υποδικνυω το ακριβες σημειο που βρισκεται εντος του αυτοκινητου ( στο αντιηλιακο προστατευτικο πανω απο κεφαλι του οδηγου) (λες και ημουν φορτιγατζης:roll:) και ημουν σιγουρος οτι θα βρισκοταν και με καποιο κουριερ θα μου το εστελναν.Ματαια ομως :( μετα απο 5-6 τηλ και email κατεληξα να βγαλω αντιγραφο .Ομολογω οτι δεν το περιμενα αυτο απο μια τοσο μεγαλη εταιρια.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
gianni20
ειναι απαράδεκτοι!!!! στην θέση σου,θα τους έστελνα ένα email,όχι να πληρώνω και τηλέφωνα,και θα τους έλεγα ευθέως οτι θα τους έκανα ρόμπα,(δεν ξέρω πώς ειναι στα ιταλικά),οτι θα μπώ σέ όλα τα φόρουμ να καταγγείλω την αναλγησία τους κλπ.στο λέω γιατί έχω πάθει διαφορα παρόμοια και μόνο έτσι βρήκα άκρη.όταν ακούνε για δυσφήμηση όλοι προσπαθούν για καλύτερη εξυπηρέτηση.και εντάξει δεν πρόκειται για ένα αδιάφορο χαρτί,πρόκειται για το δίπλωμα σου που ειναι ένα απαραίτητο και χρήσιμο έντυπο. προσπάθησε πάλι. καμιά herz θά ήταν πάω στοίχημα! και σιγά το πράγμα ένας κολοσός οποιος και να ειναι αυτός τι θα πάθει να σου στείλει το έγγραφό σου αφού του ταχεις ακουμπήσει κιόλας κανονικά...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
πες μου ότι δεν ήταν η Avis!! έχω κάνει κράτηση για την επόμενη εβδομάδα!!:)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Όντως απαράδεκτο! Εγώ θα συμφωνούσα με την Ρενάτα στην αναφορά της εταιρείας... καλύτερα να την γράψεις ώστε να μην δημιουργηθούν και λανθασμένες εντυπώσεις για άλλες εταιρείες.

Ρενάτα... του Γιάννη του έκοψες 30 χροόνια...ή βαθμούς... ή δεν ξέρω τι είναι τέλοσπάντων το 50 στο username του! :-D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Όντως απαράδεκτο! Εγώ θα συμφωνούσα με την Ρενάτα στην

Ρενάτα... του Γιάννη του έκοψες 30 χροόνια...ή βαθμούς... ή δεν ξέρω τι είναι τέλοσπάντων το 50 στο username του! :-D
net αν έχεις προσέξει το κάνω συχνά αυτό .και η sokolata διαμαρτύρεται,αλλα δεχτείτε με όπως ειμαι !!:p:p:p:p:p:p:p

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
πες μου ότι δεν ήταν η Avis!! έχω κάνει κράτηση για την επόμενη εβδομάδα!!:)
mary aaa
καλή άδεια ..μην στεναχωριέσαι ...το δίπλωμά του ξέχασε ο giannis ...χμμμ την ειχα ξεχάσει την avis το σίγουρο ειναι οτι πρέπει να μην ξεχνάμε τα πράγματα μας ...αλλα και άν ...να τσακιστούν να το στείλουν!!!:mad:

gianis50

Member
Επόμενο Ταξίδι
πεκινο
:)Εισθαι ολοι απαιχτοι!.Τετοια συμπαρασταση:clap:.Λοιπον η εταιρια ηταν η A--S για να χαρει η mary:).To 50 ειναι ο χρονος γεννησης μου:(.
και να ξερετε με50 ευρωπουλα παιρνεις αντιγραφο αυθημερον.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
net αν έχεις προσέξει το κάνω συχνά αυτό .και η sokolata διαμαρτύρεται,αλλα δεχτείτε με όπως ειμαι !!:p:p:p:p:p:p:p
Μην ανησυχείς... πλακίτσα κάνω επειδή το έχω κι εγώ αυτό το ...χουσούρι! :lol::lol::lol:

Γιάννη...σε κυνηγάει το 50 τελικά! :haha:

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Εγώ ξέχασα τα γιαλιά μου στο αυτοκίνητο της Hertz, στο Σαν Φρανσίσκο και πήγα και τα βρήκα την επόμενη ημέρα. Μου έδωσαν το κλειδί του αυτοκινήτου μου είπαν σε ποιο πάρκινγκ ήταν και πήγα και τα πήρα.

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
:)Εισθαι ολοι απαιχτοι!.Τετοια συμπαρασταση:clap:.Λοιπον η εταιρια ηταν η A--S για να χαρει η mary:).To 50 ειναι ο χρονος γεννησης μου:(.
και να ξερετε με50 ευρωπουλα παιρνεις αντιγραφο αυθημερον.
Με χαροποίησες επαρκώς!!:):)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα