24 Απριλίου 2012 #13 D demch1 Member Μηνύματα 61 Likes 4 ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας... μακαρι να μην είναι τόσο πολύ το κακό που να μας χαλασουν τις διακοπές...
ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας... μακαρι να μην είναι τόσο πολύ το κακό που να μας χαλασουν τις διακοπές...
24 Απριλίου 2012 #14 A alkistismaria Member Μηνύματα 528 Likes 14 Επόμενο Ταξίδι Νέα Υόρκη Κοίτα εγώ γενικά έχω πρόβλημα με τα κουνούπια.Ακόμη και στη Αθήνα βάζω κρέμα για τα κουνούπια.Πάντως αν πάτε θα ευχαριστηθείτε φαγητό και ειδικά γενιστό καλαμάρι είναι τέλειο.
Κοίτα εγώ γενικά έχω πρόβλημα με τα κουνούπια.Ακόμη και στη Αθήνα βάζω κρέμα για τα κουνούπια.Πάντως αν πάτε θα ευχαριστηθείτε φαγητό και ειδικά γενιστό καλαμάρι είναι τέλειο.
24 Απριλίου 2012 #15 D demch1 Member Μηνύματα 61 Likes 4 με κάνεις να νιώθω καλύτερα... εγώ δεν έχω τόσο πρόβλημα, εντάξει χρειάζετε προσοχή κάπως... το γεμιστό καλαμάρι θα το έχω στα υπόψην!!!
με κάνεις να νιώθω καλύτερα... εγώ δεν έχω τόσο πρόβλημα, εντάξει χρειάζετε προσοχή κάπως... το γεμιστό καλαμάρι θα το έχω στα υπόψην!!!
24 Απριλίου 2012 #16 A alkistismaria Member Μηνύματα 528 Likes 14 Επόμενο Ταξίδι Νέα Υόρκη Η κεραμωτή είναι ωραία τετραγωνισμένη με μεγάλους δρόμους ωραίο φαγητό και όχι ακριβό και να πάτε οπωσδήποτε Θάσο και Καβάλα.
Η κεραμωτή είναι ωραία τετραγωνισμένη με μεγάλους δρόμους ωραίο φαγητό και όχι ακριβό και να πάτε οπωσδήποτε Θάσο και Καβάλα.
24 Απριλίου 2012 #17 D demch1 Member Μηνύματα 61 Likes 4 εννοείτε ότι θα πάμε και θάσο και καβάλα, μπορεί και άλλες βόλτες...
24 Απριλίου 2012 #18 A alkistismaria Member Μηνύματα 528 Likes 14 Επόμενο Ταξίδι Νέα Υόρκη Απο άλλες βόλτες Ξάνθη είναι τέλεια.
24 Απριλίου 2012 #20 A alkistismaria Member Μηνύματα 528 Likes 14 Επόμενο Ταξίδι Νέα Υόρκη Ναι είναι κοντά.Θα έχετε αυτοκίνητο;
24 Απριλίου 2012 #21 D demch1 Member Μηνύματα 61 Likes 4 ναι θα έχουμε οπότε θα κάνουμε αρκετές βόλτες πιστεύω...
24 Απριλίου 2012 #22 A alkistismaria Member Μηνύματα 528 Likes 14 Επόμενο Ταξίδι Νέα Υόρκη Σου εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα και έχει πολλά μέρη να δείτε.Όρεξη να έχετε και λεφτά.(2 βασικά συστατικά για οποιοδήποτε ταξίδι).
Σου εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα και έχει πολλά μέρη να δείτε.Όρεξη να έχετε και λεφτά.(2 βασικά συστατικά για οποιοδήποτε ταξίδι).
24 Απριλίου 2012 #23 D demch1 Member Μηνύματα 61 Likes 4 όρεξη έχουμε αν έχεις και άλλα μέρη να προτείνεις και θυμηθείς εδώ είμαστε, οπότε μέχρι τώρα είναι θάσος, καβάλα, ξάνθη...
όρεξη έχουμε αν έχεις και άλλα μέρη να προτείνεις και θυμηθείς εδώ είμαστε, οπότε μέχρι τώρα είναι θάσος, καβάλα, ξάνθη...
24 Απριλίου 2012 #24 A alkistismaria Member Μηνύματα 528 Likes 14 Επόμενο Ταξίδι Νέα Υόρκη Δεν ξέρω πόσες μέρες θα πάτε και μην ταλαιπωρηθεί πολύ το μωράκι σας.