DION7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- που???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η καραιβικη
λατινικη αμερικη. αν θυμαμαι καλα. καπνιζεις ριο μπουενος αυρες και δεν καπνιζεις σαο παολο
ωραία!!! θα παρακάμψω το sao paolo!!!λατινικη αμερικη. αν θυμαμαι καλα. καπνιζεις ριο μπουενος αυρες και δεν καπνιζεις σαο παολο
Ζυρίχη πολιτισμός!!!!Ζυρίχη-μια χαρά, ωραίες αίθουσες, με εξαερισμό, 2 μου έτυχαν και πριν την πύλη επιβίβασης! Η καθαρίστρια έμπαινε κάθε λίγο και καθάριζε, ακόμα και με πινελάκι γύρω απ΄τις σταχτοθήκες... και δεν μας κοίταζε με ...μισό μάτι
lefteraki καλημέρα!!!! που χάθηκες???κάνω υπομονή μέχρι 1η ιουλίου να σας δω μετά εκεί στα χανιά θέλετε δέσιμο θα πεταχτώ μου φαίνεται να σας κανονίσω... μου θέλετε και στριφτά!
Γιατι? Δεν εχετε βιζα για τη χωρα?Θα πάμε με ανταπόκριση Ηράκλειο και θα περιμένουμε στο Καζαντζάκης 12 ώρες, δε θα μπορούμε να βγούμε .
Μπορούμε να βγούμε απο το αεροδρόμιο δλδ και να ξανα περνάμε έλεγχο απο την αρχή για να ξανα μπούμε; Εγώ νόμιζα πως περιμένουμε αναγκαστικά μέσα στο αεροδρόμιο μέχρι την επόμενη πτήση. Μέχρι τώρα δύο φορές που ταξίδεψα με ανταπόκριση στη Πράγα και στο Φιουμιτσίνο στη Ρώμη δεν μπορούσαμε να βγούμε εφόσον είχαμε ανταποκριση στη πτήση μας μερικές ώρες.Γιατι? Δεν εχετε βιζα για τη χωρα?
Σας είπε κάποιος του αεροδρομίου ότι δεν μπορείτε να βγείτε, ή έτσι νόμιζες και μείνατε στο αεροδρόμιο; Φαντάζομαι το δεύτερο Απ' όσο ξέρω και από όσα αεροδρόμια έχω περάσει, δε νομίζω να απαγορεύεται να βγεις εκτός, εννοείται στην είσοδο ξαναπερνάς έλεγχο. Αλλά εφόσον πρόκειται για χώρα που δε χρειάζεσαι visa ή δεν ισχύουν άλλοι περιορισμοί, μπορείς και να δεις το κέντρο μιας πόλης μεταξύ πτήσεων Έτσι περπάτησα τη Ζυρίχη, που είναι και πολύ μικρή η απόσταση αεροδρομίου - πόλης. Απλά είσαι προσεκτική στην ώρα, και όλα οκ!Μπορούμε να βγούμε απο το αεροδρόμιο δλδ και να ξανα περνάμε έλεγχο απο την αρχή για να ξανα μπούμε; Εγώ νόμιζα πως περιμένουμε αναγκαστικά μέσα στο αεροδρόμιο μέχρι την επόμενη πτήση. Μέχρι τώρα δύο φορές που ταξίδεψα με ανταπόκριση στη Πράγα και στο Φιουμιτσίνο στη Ρώμη δεν μπορούσαμε να βγούμε εφόσον είχαμε ανταποκριση στη πτήση μας μερικές ώρες.
Και βεβαια,μπορειτε να βγειτε.Δεν εχει νοημα,να μεινετε 12 ωρες μεσα.Και,ναι...ξαναπερνατε τον ελεγχο,χειραποσκευων.Μπορούμε να βγούμε απο το αεροδρόμιο δλδ και να ξανα περνάμε έλεγχο απο την αρχή για να ξανα μπούμε; Εγώ νόμιζα πως περιμένουμε αναγκαστικά μέσα στο αεροδρόμιο μέχρι την επόμενη πτήση. Μέχρι τώρα δύο φορές που ταξίδεψα με ανταπόκριση στη Πράγα και στο Φιουμιτσίνο στη Ρώμη δεν μπορούσαμε να βγούμε εφόσον είχαμε ανταποκριση στη πτήση μας μερικές ώρες.