27 Μαρτίου 2009 #1 Κ ΚΑΛΛΙΟΠΗ New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Είμαι από Κύπρο και ταξίδεψα αρκετά. Οι εμπειρίες μου έχουν να κάνουν περισσότερο με το πώς μπορείς να απολαύσεις το ταξίδι ελεύθερα, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς προκαθορισμένα.
Είμαι από Κύπρο και ταξίδεψα αρκετά. Οι εμπειρίες μου έχουν να κάνουν περισσότερο με το πώς μπορείς να απολαύσεις το ταξίδι ελεύθερα, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς προκαθορισμένα.
27 Μαρτίου 2009 #2 skiouros82 Member Μηνύματα 727 Likes 53 Επόμενο Ταξίδι μας τσάκισε ο covid Ταξίδι-Όνειρο japan me cherry blossom γεια σου καλλιοπη απο το νησι της αφροδιτης !καλως ηρθες στην παρεα μας!περιμενουμε ενεργη συμμετοχη,με ιστοριουλες απο τα ελευθερα ταξιδια σου!
γεια σου καλλιοπη απο το νησι της αφροδιτης !καλως ηρθες στην παρεα μας!περιμενουμε ενεργη συμμετοχη,με ιστοριουλες απο τα ελευθερα ταξιδια σου!
27 Μαρτίου 2009 #3 go2dbeach Member Μηνύματα 6.032 Likes 9.898 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Καλως ηρθες στο travelstories και φιαξε και το χαρτη σου για να δουμε τα μερη που εχεις επισκεφτει.
27 Μαρτίου 2009 #4 astral Member Μηνύματα 776 Likes 141 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Περού - Αργεντινή Καλώς την! Από ποιο μέρος της Κύπρου είσαι?
27 Μαρτίου 2009 #5 taxidiara! Member Μηνύματα 170 Likes 19 Επόμενο Ταξίδι ???? Ταξίδι-Όνειρο γαλλικη πολυνησια καλως ηρθες!!!ναι ναι κανε το χαρτη σου!!