• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλώς σας βρήκε ενα χελιδονάκι

xelidoni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή-Ισλανδία
Χαιρετώ όλα τα πουλάκια της υφηλίου, αποδημητικά ή όχι, εγώ πάντως δηλώνω χελιδόνι!!!
χαίρομαι ιδιάιτερα που υπάρχει αυτή η ιστοσελίδα για να μπορούμε να ανταλλάσουμε τις ταξιδιωτικές μας εντυπώσεις και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας...
Θα συνεχίσω με σύντομες αφηγήσεις σε κάποια άλλή θεματική ενότητα.
Ενας πολύ συχνός προβληματισμός μου είναι οι ερχόμενοι ταξιδιωτικοί μου προορισμοί, γιατί πολύ απλά επιθυμώ να ταξιδέψω παντού και πραγματικά μου είναι αδύνατο να αποκλείσω κάποιο μέρος του κόσμου.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Χαιρετώ όλα τα πουλάκια της υφηλίου, αποδημητικά ή όχι, εγώ πάντως δηλώνω χελιδόνι!!!
χαίρομαι ιδιάιτερα που υπάρχει αυτή η ιστοσελίδα για να μπορούμε να ανταλλάσουμε τις ταξιδιωτικές μας εντυπώσεις και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας...
Θα συνεχίσω με σύντομες αφηγήσεις σε κάποια άλλή θεματική ενότητα.
Ενας πολύ συχνός προβληματισμός μου είναι οι ερχόμενοι ταξιδιωτικοί μου προορισμοί, γιατί πολύ απλά επιθυμώ να ταξιδέψω παντού και πραγματικά μου είναι αδύνατο να αποκλείσω κάποιο μέρος του κόσμου.

καλώς ήλθες χελιδονάκι. πρόσεχε τα γεράκια........

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
καλώς ήλθες χελιδονάκι. πρόσεχε τα γεράκια........
Γερακια πολλα....και αρπαχτικα....
Καλως ηρθες στη παρεα μας...:welcome2: περιμενουμε τις ταξιδιωτικες σου ιστοριες...

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες xelidoni.
Ήρθες και μας έφερες... αρμένικη ταξιδιωτική ιστορία!

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Kαλώς ήρθες χελιδονάκι και καλά ταξίδια!!! Ιδια θεωρία με τη δική μου. Δεν μπορώ ν' αποκλείσω κανένα μέρος, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ. Τί θα προλάβουμε τώρα, δεν ξέρω...

Biko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλώς ήρθες χελιδόνι! Να ξέρεις ότι ο κίνδυνος δεν είναι τα γεράκια αλλά τα σύρματα. Αυτά σε καθηλώνουν...:lol: Καλές εμπειρίες! Μιχάλης.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom