καλώς σας βρήκα.από καιρό ήθελα να γίνω μέλος στην παρέα σας, αλλά διάφορα γεγονότα(και υγείας-δυστυχώς)δεν μου το επέτρεψαν...αλλά τώρα είμαι καλά και σας καλημερίζω.μου αρέσει που όλοι εδώ έχουμε ένα κοινό όνειρο και γιατί όχι?σκοπό:τα ταξίδια.από 11 χρονών μου κόλλησε το μικρόβιο,όταν οι γονείς μου πήγαν στη νότιο αφρική και δεν με πήραν μαζί τους...αντίθετα με άφησαν στο χωριό με τη γιαγιά...όπου και σκύλιασα!!!..αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!έτσι μεγαλώνοντας πήρα το αίμα μου πίσω..τα ταξίδια την δεκαετία του '90 ήταν κυρίως ευρωπαϊκά και πολύ Νέα Υόρκη(φιλοξενία) λόγω οικονομικής δυσπραγίας.μετά την έναρξη της καινούριας χιλιετίας είπα να φύγω από τη γειτονιά και να ξαμολυθώ στις υπόλοιπες 4.έτσι κάθε χρόνο κάνω ένα ή δύο μεγάλα ταξίδια!!η προσμονή, η εκτέλεση και η ύστερη ονειροπόληση του ταξιδιού είναι πια μέρος της ζωής μου.το μόνο (που πολλοί, ίσως να με "κράξετε")είναι ότι τα κάνω με γκρουπ...και αυτό γιατί ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, λόγω δουλειάς και καθημερινότητας.και μιλάω για κάποια δύδκολα, μακρινά ταξίδια, όχι αυτά της γειτονιάς.λοιπόν το επόμενο είναι,καλώς εχόντων, τον επόμενο μήνα σε Ινδία-Κασμίρ με πρακτορίο αθηναϊκό...γιατί μένω στην αθήνα(ξέχασα να σας το πω)...οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!!αυτά για την ώρα...καλημέρα και να είστε καλά...έως την επόμενη επικοινωνία.