2 Μαρτίου 2010 #1 K kostas antoniou New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Καλησπερα.Ειμαι ο Κωστας,38 ετων και εχω ελπιζω να μοιραστω μαζι σας και τις δικες μου εμπειριες απο τα ταξιδια που μεχρι τωρα εχω κανει στη Τυνησια,Πραγα,Βιεννη,Γερμανια και Γαλλια.
Καλησπερα.Ειμαι ο Κωστας,38 ετων και εχω ελπιζω να μοιραστω μαζι σας και τις δικες μου εμπειριες απο τα ταξιδια που μεχρι τωρα εχω κανει στη Τυνησια,Πραγα,Βιεννη,Γερμανια και Γαλλια.
2 Μαρτίου 2010 #2 G greengeorge Member Μηνύματα 27 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι Τρανσυλβανία Ταξίδι-Όνειρο νεα υορκη wellcome !!!
2 Μαρτίου 2010 #3 C christos71 Banned Μηνύματα 126 Likes 17 καλως ηλθες κ καλοταξιδος! σε ενα μηνα την κανω για τυνησια, ο,τι πιστευεις πως αξιζει να αναφερθει, ευπροσδεκτο!
καλως ηλθες κ καλοταξιδος! σε ενα μηνα την κανω για τυνησια, ο,τι πιστευεις πως αξιζει να αναφερθει, ευπροσδεκτο!
2 Μαρτίου 2010 #4 malysa Member Μηνύματα 1.048 Likes 1.831 Επόμενο Ταξίδι έλα μου ντε... Ταξίδι-Όνειρο 3η βραχονησίδα αριστερά Κωστή, καλώς ήλθες στη τρελοπαρέα! Ζωγράφισε και εσύ το χάρτη σου, και καλό κολύμπι στο travelstories! (θα σε ξετρελλάνει)
Κωστή, καλώς ήλθες στη τρελοπαρέα! Ζωγράφισε και εσύ το χάρτη σου, και καλό κολύμπι στο travelstories! (θα σε ξετρελλάνει)
3 Μαρτίου 2010 #5 nenena Member Μηνύματα 979 Likes 154 Επόμενο Ταξίδι αναζητείται Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη Καλωσήρθες και καλά ταξίδια! Εδώ μέσα θα βρείς ότι μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τα ταξίδια!
3 Μαρτίου 2010 #7 Lyda Member Μηνύματα 723 Likes 241 Επόμενο Ταξίδι ΚΑΛΜΥΚΙΑ Ταξίδι-Όνειρο ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Καλως ηρθες Κωστα και καλα ταξιδια
4 Μαρτίου 2010 #8 skiouros82 Member Μηνύματα 727 Likes 53 Επόμενο Ταξίδι μας τσάκισε ο covid Ταξίδι-Όνειρο japan me cherry blossom κωστα!!!καλη αρχη στο φορουμ και καλη περιηγηση !!!!
4 Μαρτίου 2010 #9 joela Member Μηνύματα 351 Likes 157 Επόμενο Ταξίδι ΠΕΡΟΥ Ταξίδι-Όνειρο Ο γύρος του κόσμου!!!!! κι απο ΄μένα!!!!!Καλά ταξίδια
4 Μαρτίου 2010 #10 ph2 Member Μηνύματα 74 Likes 11 Ταξίδι-Όνειρο Αργεντινή καλώς ήρθες και από εμένα Κώστα.Καλή συνέχεια