• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

καλως σας βρήκα!!!

jawbraker

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
χαιρετίζω την όμπρφη παρέα σας. Τυχαία σας ανακάλυψα, ψάχνοντας πράγματα για Βαρκελώνη και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τις λεπτομερείς περιγραφές και όχι μόνο. Ένιωθα ότι περπατούσα μαζί με τα παιδιά που έκαναν τις περιγραφές.
Πολύ καλή προσπάθεια και μπράβο σε όσους είχαν αυτή την ιδέα, γιατί τα διάφορα ξένα φόρουμς καλά είναι, αλλά νομίζω ότι σα λαός έχουμε καλύτερη κρίση για τα ταξίδια.
Και παρεπιπτόντως θα ήθελα να μου πείτε αν 3 διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη είναι λίγες.
Έχω την αίσθηση ότι θα τα λέμε συχνά.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
καλώς ήρθες,

αφού λοιπόν διάβασες τις περιγραφές μας, φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει και μόνος σου ότι 3 διανυκτερεύσεις είναι λίγες.. βάλε βάλε...:bleh:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ηρθες!Βαρκελώνη εγώ είχα μείνει μόνο 2 βράδυα...ηταν ένα γρήγορο πέρασμα,εσυ με 3 βράδυα πάλι καλά να λές......εννοείτα ότι όσο παραπάνω τόσο καλύτερα,αυτο ισχύει τελικά για όλες τις πολεις νομίζω.....
καλά ταξίδια!

varioAthens

Member
Καλωσόρισες jawbraker! Όλοι τυχαία το βρήκαμε το travelstories αλλά κολλήσαμε!
Βαρκελώνη δεν έχω πάει αλλά βάσει των έγκριτων βαρκελωνόπληκτων μελών :)haha:) είναι λίγες οι 3 διανυκτερεύσεις! Στα είπε ήδη η chrikky, περίμενε μέχρι το βραδάκι που θα σκάσουν μύτη κι οι υπόλοιποι!!! :)

getxowoman

Member
Τσα,εφτασα!!

Welcome!

Λοιπον μεγαλε ακου την επιτιμη προεδρο του γκρουπ βαρκελωνοπληκτοι!!! Βαλε,βαλε...

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
συγγνωμη βρε getxo αλλα είναι ερώτηση αυτή κάτω από το νικ σου???

ύβρις λέμε!
:bleh::bleh::bleh:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
:welcome2:και στην παρέα μας, την ταξιδιάρικη με βαρκελωνοπληκτους, ασιολατρες κσι λονδινολάτρες, λατινό ιταλό και γερμανόφιλους...

Οπως κατάλαβες η θα καταλάβεις εκπροσωπούνται όλα τα ταξιδιωτικά ρεύματα!!!:haha:

Και παρεπιπτόντως θα ήθελα να μου πείτε αν 3 διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη είναι λίγες.
οπως ειπε και η κρίκι θα εχεις λάβει την απάντηση μονος σου διαβάζοντας οτι εχει γραφτει για την Βαρκελώνη!!!
Θα έλεγα οτι 3 επισκέψεις είναι λίγες, οχι 3 διανυκτερεύσεις.
Υπάρχει μέλος που εχει πάει 6 φορές και θέλει να ξαναπάει!
Μηπως μπερδεψες τις λέξεις και αντι για διανυκτερεύσεις ηθελες να γραψεις επισκέψεις;:bleh::haha:

Υ.Γ.: γκέτσο, τι περίεργα δειλίμματα ειναι αυτά:roll:; θα βρεις πουθενά αλλού καλύτερα για γουικεντ!:haha:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
καλως μας ορισες!:clap:
κοιτα ,μπορεις να πας αρχικα μονο για τρια βραδυα..αλλα..επειδη εννοειται οτι δεν θα την χορτασεις να εισαι σιγουρος οτι θα ξαναπας!:D
κοσμοσυρροη στην βαρκελωνη απο τα μελη του φορουμ,χαμος!!!:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα