varsa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- far away
κι απο μενα. τι εντυπωσιακος χάρτης ειναι αυτος? πες μας κι αλλα για σενα, θελω κι εγω με την σειρα μου να διαβασω ιστοριες απο χωρες δυσκολες...
χμμμ νομίζω οτι ξέρω! ειναι κοπτοραπτού,αλλα επειδή κανει πολύ καλή δουλειά ,έχει θησαυρίσει!!!!lulu μας εντυπωσιασες. τι δουλεια κανεις και μπορεις να πηγαινεις σε τοσες χωρες ?
χρονια πολλα σε ολες τις γυναικες
απο καπου αλλου σε ξερω εγω ετσι ? δεν κανω λαθος ε?????????Ωπα τι χαρτης ειναι αυτος!!!!
Λουλου το λεει η καρδουλα σου.
Χρονια σου πολλα,και σε ολες τις γυναικες του φορουμ.
λοιπον η σκεψη μου ειναι η εξης...τωρα που μπορω δοξα το θεο ακομη, κανω αυτα τα δυσκολα ισως για αλλους ταξιδια, μονη , με παρεα, με αποστολες, τη ευρωπη την εχω αφησει τελευταια που ακομη και με το Π η με καρεκλα η με τα καπι μπορω να παω!wellcome! γεμάτος χάρτης, Γαλλία ξέχασες να τη βάλεις ή ξέχασες να πας?
ειναι πολυ ομορφος προορισμος και φτηνος, την εκανα μονη μου , ειχα παρεα τη renata και περασα πολυ καλα.........αν θες πληροφοριες για το εκει γραφειο η κατι αλλο , πολυ ευχαριστως ειμαι στη διαθεση σου..Καλωστην και χρονια μας πολλα!!!
Ειδα Μαγαδασκαρη! Αυτο θελω εγω!!
ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και σε συμβαση αοριστου χρονου με υπηρεσια υγειας.lulu μας εντυπωσιασες. τι δουλεια κανεις και μπορεις να πηγαινεις σε τοσες χωρες ?
χρονια πολλα σε ολες τις γυναικες
Θα εξαρτηθει το που πας, βορεια η νοτια? Παντως προφυλαξη για τη μαλαρια(ελονοσια) σιγουρα , εμβολια για το τετανο , ηπατιτιδα α και βητα οπωσδηποτε , τωρα για τη χολερα θα πρεπει να το αρχισεις ενα μηνα περιπου πριν το ταξιδι..περισσοτερες πληροφοριες θα μπορει να σου δωσει το υγειονομικο της περιοχης σου , οπως και τα φαρμακα για την ελονοσια.καλο ταξιδι..το ρατζασταν ειναι απαιχτο!!!!!!!Ασχετο...
Τι υπηρεσια υγειας??
Μηπως γνωριζεις τι εμβολια χρειαζονται για Ινδία??:roll:
.. εχεις δικιο ......Ιράκ, Πακιστάν, Ρωσία, Ινδία, Νεπάλ... Μπράβο ρε κομμάτι!
Eίσαι μεγάλη Lullu!
Να υποθέσω πως η δουλειά σου έχει να κάνει με οργανώσεις όπως Γ.Χ.Σ. κλπ... αν ναι καλό θα ήταν να ενημερωθούμε σε κάποιο post για το έργο των οργανώσεων αυτών.
Ανυπομονώ να διαβάσω τις περιπέτειές σου! Και πάλι καλώς ήρθες...