καλησπερα!

Natalia Knyazeva

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Δρομος του Μαρκο Πολο
Καλησπερα, ειμα ικαινουργια και'γω. Εμαθα για σας τυχαια αλλα χαιρομαι παρα πολυ γιατι θα ειναι μια ''σχεση αμοιβαια''. Ειμαι - μια ταξιδιαρικη ψυχη που σκαρωνει συνεχεια που να παει. Ειμαι χοροδασκαλος , αγαπαω την κινηση και ...την μετακινηση. Τα ταξιδια ειναι η προεκταση της εσωτερικης μου ελευθεριας. Καλως σας βρηκα, λοιπον και καλα μας ταξιδια γενικως !!

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
καλως ήρθες!!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς όρισες και απο εμένα.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Kαλώς ήρθες... όταν λες Κολουμβια, εννοείς την Κολούμπια (ΗΠΑ) ή την Κολομβία?

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες στην παρεα.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
καλωσήρθες και από μένα!!!

_____

Νορθ- τι σχέση έχει? Η κοπέλα θα πάει όπου γουστάρει όπως και να γράφεται ή προφέρεται στα ελληνικά!

Soupia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λέσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Το γύρο του κόσμου
Να τα μας και τα ρώσικα :D αν και το σωτό είναι Zdravstvuite :bleh:

Καλώς όρισες Ναταλία και καλά ταξίδια. Αυτό που έγραψες πάντως ότι τα ταξίδια είναι για σένα η προέκταση της προσωπικής σου ελευθερίας είναι πολύ ωραίο ;)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Νορθ- τι σχέση έχει? Η κοπέλα θα πάει όπου γουστάρει όπως και να γράφεται ή προφέρεται στα ελληνικά!
Δεν κατάλαβα το τι σχέση έχει. Μπορεί να έχω να προτείνω κάτι καλύτερο απ' την Κολουμβία, εσένα τι σε πειράζει?

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Δεν υπάρχει λόγος να σου πω τι με πειράζει, αφού το καταλαβαίνεις και ο ίδιος.

Από την άλλη χαίρομαι που είσαι πρόθυμος να δώσεις πληροφορίες σε κάποιον που ακόμα δεν τις ζήτησε. Ωραίο χαρακτηριστικό.

Μπορείς να ξεκινήσεις και τώρα αν έχεις όρεξη, επειδή με ενδιαφέρει και εμένα.

κατά τα άλλα, σε περίπτωση να σε ενδιαφέρει-αν πατήσεις λέξη Κολομβία στην αναζήτηση στο βικι, κοιταξέ το στα ρώσσικα, τσέχικα, πολονικά.....και θα δείς ότι σε όλες αυτές τις γλώσσες (σλάβικες) η συγκεκριμένη χώρα λέγεται ή Kolumbia ή κάποια από τις παραλαγές της λέξης αυτής.. Συγγνώμη που νομίζω ότι μου πέφτει ο λόγος (σαν ισόπαλου μέλους του φόρουμ αυτού) να σου πω ότι τονίζοντας ένα λάθος που μπορεί να έκανε τυχαία, δεν είναι ο τρόπος να την καλωσορίσουμε έτσι την κοπέλα.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Στην ουσία συμφωνούμε απλά δεν το καταλαβαίνεις. Στα αγγλικά Colombia είναι η Κολομβία και Columbia είναι η Κολούμπια. Και τα δύο σημαίνουν η χώρα του Κολόμβου, απλά πρόκειται για παράφραση της ίδιας λέξης. Γι΄αυτό το λόγο και ρώτησα την κοπέλα τι απ' τα δύο εννοεί. Εσύ εσφαλμένα συμπέρανες ότι θέλω να τη διορθώσω, ενώ εγώ απλά ζήτησα μία διευκρίνηση.

Όσο για το αν είμαστε ισόπαλα μέλη του φόρουμ, όλοι είμαστε ισότιμοι και ως εκ τούτου ο καθένας έχει την άποψή του που είναι σεβαστή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom