Καλησπέρα και απο μένα. Σίγουρα το Βιετνάμ έχει ομορφιές αλλά θα σου πρότεινα αν είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην Ν.Α Ασία να πας Ταυλάνδη.καλησπερα σε ολους!!
σκεφτομαι να παω βιετναμ το πασχα.
εχω ακουσει οτι εχει απιστευτες ομορφιες!
εχει παει κανεις;;
ευχαριστω και καλημερα..
???!!! Τι σχέση έχει το άλογο με τη γκαζόζα ???!!!Σίγουρα το Βιετνάμ έχει ομορφιές αλλά θα σου πρότεινα αν είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην Ν.Α Ασία να πας Ταυλάνδη.
Έχεις δίκιο, καμία σχέση. Κακώς το έγραψα. Πιο πιθανό όμως να πιούνε γκαζόζα στο Βιετνάμ παρά Ταυλάνδη, τουλάχιστον κατα την ταπεινή μου γνώμη.???!!! Τι σχέση έχει το άλογο με τη γκαζόζα ???!!!
Αυτό που εννοούσα και μάλλον δεν κατάλαβες είναι ότι το Βιετνάμ δεν έχει καμμία σχέση με την Ταϋλάνδη και, βέβαια, καλύτερο από τη δεύτερη - κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη.Έχεις δίκιο, καμία σχέση. Κακώς το έγραψα. Πιο πιθανό όμως να πιούνε γκαζόζα στο Βιετνάμ παρά Ταυλάνδη, τουλάχιστον κατα την ταπεινή μου γνώμη.
Κατάλαβα τι ενοούσες και ότι το προτιμάς από την Ταυλάνδη αλλά και εγώ απο την πλευρά μου επειδή την προτιμώ από το Βιετνάμ τους είπα την γνώμη μου. Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο είναι να μην ακούει κανείς γνώμες που είναι υποκειμενικές αλλά να διαμορφώνει την δικιά του άποψη αφού επισκεφθεί την χώρα που προγραματίζει.Αυτό που εννοούσα και μάλλον δεν κατάλαβες είναι ότι το Βιετνάμ δεν έχει καμμία σχέση με την Ταϋλάνδη και, βέβαια, καλύτερο από τη δεύτερη - κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη.
Συμφωνούμε απόλυτα λοιπόν (εκτός ... από τις χώρες προτίμησης φυσικά)!Κατάλαβα τι ενοούσες και ότι το προτιμάς από την Ταυλάνδη αλλά και εγώ απο την πλευρά μου επειδή την προτιμώ από το Βιετνάμ τους είπα την γνώμη μου. Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο είναι να μην ακούει κανείς γνώμες που είναι υποκειμενικές αλλά να διαμορφώνει την δικιά του άποψη αφού επισκεφθεί την χώρα που προγραματίζει.
Εδώ είμαστε λοιπόν να δώσουμε τα φώτα μας αν ζητηθούν σχετικά με το Βιετνάμ.
Σε κάθε περίπτωση όμως, όπως συμβούλεψα και την malysa σε άλλο θρέντ, όχι με πρακτορείο αλλά ανεξάρτητα μια που το Βιετνάμ είναι ασφαλέστατος προορισμός.